Okul servisinde kızla göz göze gelmek

TheNovaPunchers

Hectopat
Katılım
6 Mayıs 2017
Mesajlar
217
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Galiba forumda saçma sapan konular açmakta üstüme yok o yüzden ilk başta özür dilerim. Fakat bizim serviste bir kız var ne zaman aynaya baksam o da bakıyor. Mesafe bi 6 metre gibi olduğundan net olarak gözleri nereye bakıyor göremiyorum. Ama sanki bana bakıyor gibi. Hep aynı yere oturuyor, oturamadığı zaman oradaki kişinin inmesini bekliyor ve oraya geri geçiyor. Daha önce birkaç kez yine böyle göz göze geldik ama utancımdan hiç konuşmadım bile. Ne diyorsunuz? Üşenmeden okuduysanız teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Est. zevkli konu. :D

Aga inan şundan daha iyidir. :D

Bir Uykuya Dalmak

Beynimin içine etti. :D

Sen yakın merceğe al kızı.

Utanmadan bak sürekli.

Bu "Acaba bakıyor mu?" evresini atlatmanızı sağlar.

Bir cevap vermek durumunda bırakırsın kızı.

Ya bakmayı kesecek ya da bakmaya başlayacaktır.

Hazırlıklı ol ikisine de. :D
 
Est. zevkli konu. :D

Aga inan şundan daha iyidir. :D

Bir Uykuya Dalmak

Beynimin içine etti. :D

Sen yakın merceğe al kızı.

Utanmadan bak sürekli.

Bu "Acaba bakıyor mu?" evresini atlatmanızı sağlar.

Bir cevap vermek durumunda bırakırsın kızı.

Ya bakmayı kesecek ya da bakmaya başlayacaktır.

Hazırlıklı ol ikisine de. :D
Yanlış taktik. Kız utangaçsa eğer siz ona baktığınızda tek seçeneği var bakmayı kesmek. Bu sefer de yine anlaşılmayacaktır.
 
Utandığı için bakmayı kesecektir, dedin.

O halde ne mutlu arkadaşa! :D

toren.jpg
 
Bu tür konular aslında fazla abartılıyor. Arkadaşım bir kız beğeniyor ve kıza doğru adım atıyor sonra kız belirli travmalar geçirerek geçici olarak dilsiz oluyor tabi bunu tanışınca fark ediyor. Bir şekilde kızdan telefon numarasını alıyor sonra oradan uzaklaşıyor. Akşam olduğunda aynı bu şekilde bir foruma konu açıyor. Orada herkes yazıyor. Dostum adamsın kızı bırakma o kızla beraber güzel bir ilişkin olabilir gibi bu çocuğu gazlıyorlar. Çocuk da gaza geliyor akşam mesaj atıyor ve kız ona ne diyor sizce?

Tabi kide cevabı güzel veriyor. Benim sana telefon numaramı vermemin nedeni seni başımdan atmaktı hemen gitmen için verdim diye yazıyor ve çocuk kocaman bir hayal kırıklığıyla tekrar konu açıyor. Bende gülüyorum tabi. :)

Kadın ve erkek beyni birbirinden farklı çalışır.:penguen:
 
Bence kızın sevgilisi yoksa açıl derim kardeşim.

Bende bir ara bu durumun benzerini yaşamıştım, kız utangaç ve sessiz biriydi. Kızın yanına gittim tanıştım ve konuşmaya başladım. Her gün geçtikçe birbirimize daha da yakınlaşmaya başladık. Sonra her dakika beraber olmaya başladık. Yan yana yaklaşarak bile oturuyorduk. O bana çok büyük destekte bulundu. Sınıftakilerle aramda kötü şeyler yaşadığımda hep yanıma geldi o savundu beni. Sonra kızın bana karşı böyle iyi davranması hoşuma gitti, onu sevmeye başladım. Ona beraber olma teklifi ettim (yani çıkma) o ise aşk acısı çektiği için o gözle bakamadı bana. Sonra normal hayata devam ettik, bir gün sınıfta karmaşık olay çıktı, yollarımız kesişti. Bütün sınıf cephe almıştı bana o da benim şom ağzımdan rahatsız olduğu için onların tarafında oldu. Whatsapp'da büyük bir kavga ettik ve bütün yollarımız ayrıldı. Olay yaşandığında nedense mutlu olmuştum, ama 3 hafta sonra çok kötü pişman oldum. Yeni yıla fazla mutlu giremedim onun kalbini kaybettiğim için. Şuan sınıfta ben ne zaman bir şey yapsam hep gözümün içine bakarak bana gülüyor, hatta hareket yaptığı bile oluyor.

Bundan sonuç alacak olursak;

Karşı cins ile sosyalleşmekten zarar gelmez. Acısı varsa çekersin, acıyı unuttuktan sonra hayatına devam edersin.

Kızlar yani dişiler bizim için çok değerli varlıklardır. Onlar olmasa insanların soyu, ırkı, karakteri olmaz. Bence her insan karşı cinsten birini sevmeli, hayatına almalı onu. Mümkünse sadece sevgilim ya da eşim var gösterişini yapılmamalı, onu kalbinden, ruhundan, karakterinden sevmelisin.

Güzel kardeşim son kez söylüyorum sana o kıza açıl. Git yakınlaş, zarar gelmez tam aksine hayatın değişir. Kızı anlamaya çalış. Onu sürekli koru ve kolla. Gözlerinin içine bakarak konuş, hatta mümkünse sürekli göz teması kur. Ben hep kızlarla göz teması kurarak, gözlerinin içine bakarak iletişim kuruyorum. :) :D
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı