Kızla Hep Göz Göze Geliyorum

• Konuyu başlatan XAX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 23.590
Gözlerine bakabiliyorken hala, git ve konuş dostum...

Sonra o gözleri çok arıyorsun. Ama işte ulaşamıyorsun da o gözlere, gülüşlere.

İçinde hep bir "keşke" olarak kalıyor o duygular.

"Öpmek isterdim ellerini...
Gözlerini canım, göz bebeğini..." 😔

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bakışması seni sevdiği anlamına gelmez. Hemen seni seviyorum dememelisin. Ufak bir muhabbet açıp numarasını al sonra ordan ayrıl hemen. Kıza bağımlı gibi her gün mesaj atma. Espri yeteneğin varsa kızla eğlenceli şekilde şakalaşabilirsin. Numarayı aldıktan sonra güncellersin durumu.

Ona şunu oku seninle bir ömür ayrılmaz.[emoji6]“Hiçbir masal böyle bitmez. Bizimki gibi bir hikayede şüphe filizlenmez Gözlerinden başka hiçbir şeye inanmadım ben. Söylediklerinden başka klavuz aramadım. Ama sen 3 şahısların ifadesiyle verdin hükmümü. Gözlerimin içine bir kez baksan sende anlayacaksın. Benim yüreğimde tek bir çiçeğin açtığını. Sen olmadan solup gidecek! Sen beni yaktığınla kalacaksın; ben seni kaybettiğime yanacağım.”
Hocam onu ezberleyene kadar ömür biter.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı