Okul tahtasından virüs geçer mi?

Cronus.xy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ödevler olduğu zaman bilgisayarımdan sunum yapıyor, ve okuldaki akıllı tahtadan sunum yapıyorum. Akıllı tahtadaki virüsün USB belleğe geçip, oradanda tekrar evdeki bilgisayarıma taktığımda bilgisayara virüs geçme ihtimali var mı? Varsa nasıl bir çözüm yolu izlenmeli?

Ödevler olduğu zaman bilgisayarımdan sunum yapıyor, ve okuldaki akıllı tahtadan sunum yapıyorum. Akıllı tahtadaki virüsün USB belleğe geçip, oradanda tekrar evdeki bilgisayarıma taktığımda bilgisayara virüs geçme ihtimali var mı? Varsa nasıl bir çözüm yolu izlenmeli?
Tahtada virüs var mı ki? İlk önce ona bir bakın. Bulaşabilir de bulaşamayabilir de. 😀

Var. USB içine güvenli klasör yaparak önlem alabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Deepfreeze varsa sorun olmaz onun dışında okul tahtasına böyle bir yazılım uygulayacak arkadaş işsizdir zaten. Ayrıca geçse bile fark edersiniz USB'lerde o kadar fazla saklanacak yer yok.

Genelde tahtalarda artık virüs bulunmuyor fakat bu ihtimal 0 olduğu anlamına da gelmiyor. Bu yüzden sağlam bir antivirüs programınız varsa flash belleği bilgisayarınıza gönül rahatlığı ile takabilir, flash belleği biçimlendirebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı