Okul yarın açıldığı için bir boşluk hissi oluştu

Çok mutsuzum. Depresif, yorgun bir ruh halindeyim. Okul aşırı yorucu ve 1 hafta çok çabuk geçti. Keşke boş geçirmeseydim. Biraz daha oyun vb. şeyler oynasaydım. Bu ara tatil benim için kötü oldu. Her ara tatilde arkadaşların evinde buluşur gece 12'ye kadar çay içer sohbet muhabbet ederdik. Şimdi onlar da yok. Bide pazartesi sendromu var. Bugün hiçbir şey yapmadım.
Hocam hayatı ceza gibi gören bir bakış açınız var. Birkaç konunuza denk geldim. Cidden bardağın boş tarafına bakıyorsunuz. Böyle hayat geçmez üzgünüm.

Ha ayrıca kendini boşlukta hisseden kitley bir kaç öneri:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çok mutsuzum. Depresif, yorgun bir ruh halindeyim. Okul aşırı yorucu ve 1 hafta çok çabuk geçti. Keşke boş geçirmeseydim. Biraz daha oyun vb. şeyler oynasaydım. Bu ara tatil benim için kötü oldu. Her ara tatilde arkadaşların evinde buluşur gece 12'ye kadar çay içer sohbet muhabbet ederdik. Şimdi onlar da yok. Bir de pazartesi sendromu var. Bugün hiçbir şey yapmadım.

Zaten normalde de pazar günleri çok stresli oluyordum ama bu pazar daha da stres ve korku var.

Zaten normalde de pazar günleri çok stresli oluyordum ama bu pazar daha da stres ve korku var.

Öyle maalesef, bende hep var.

Hocam hayatı ceza gibi gören bir bakış açınız var. Birkaç konunuza denk geldim. Cidden bardağın boş tarafına bakıyorsunuz. Böyle hayat geçmez üzgünüm.

Hocam şu sıralar aşırı derece mutsuzum. Hayat anlamsız geliyor. Antidepresan alıp gün boyu ful yatsam belki düzelirim gibime geliyor.

Son düzenleme:
Hocam şu sıralar aşırı derece mutsuzum. Hayat anlamsız geliyor. Böyle bir kutu antidepresan alıp gün boyu ful yatsam belki düzelirim gibime geliyor.
Antidepresan tarzı ilaçları önermiyorum. İleride ciddi bir iş hayatınız olursa karşınıza dezavantaj olarak çıkabilir. Askeri kuvvetlerde görev yapmak isterseniz yine aynı şekilde karşınıza çıkacaktır.

Depresyon güçlü bir dirence sahipseniz atlatılabilir.
Kendi kendime atlattığım bir sürü psikolojik durum oldu.

Vallahi kral saat 01.17 yatmadım devamsızlık 5 gün gitsem mi gitmesem mi kararsizim yeminle.

Bende aynı 6 gun devamsızlığım var 9. sınıftan sonra annem yüzünden özele geçtim ve gerçekten çok pişmanım ortamı rezalet ne arkadaşım var ne konuştuğum ve günde 9 saatimi burada geçiriyorum konuşmayı unuttum resmen derslerim düzeldi ozelin etkisiyle ama ben bu kalabalığın içindeki yanlizliga dayanamiyorum cidden şu tatilin bitmesi bayağı kötü oldu benim için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı