Yarın okul var

Yaz tatilini düşünerek gidiyorum bende maalesef. Benzer bir konu okulun başında açılmıştı ve zaman su gibi akıp geçti yarın 2. dönem başlıyor. Merak etmeyin bir bakmışsınız okulun son haftasındayız.

Bundan sonrası hızlı geçer merak etmeyin bur bir baktınız mayıstasınız.

Yaz tatilini düşünerek gidiyorum bende maalesef. Benzer bir konu okulun başında açılmıştı ve zaman su gibi akıp geçti yarın 2. dönem başlıyor. Merak etmeyin bir bakmışsınız okulun son haftasındayız.

Bende ileriye bir plan koyup o plan heyecanlıyla gidiyorum.

Hayır ben sevmiyorum ki onları.

Bende 4 5 arkadasımdan baska oburleini hiç sevmiyorum boş ver yakin bir arkadasin olsun sonra onlarlada uyum saglarsın.

Lise son sınıf olarak bir not bir anı olarak bir yazı bırakayım buraya evet lise sınıflarınız belki kötü olabilir benimki de öyleydi ama zamanla beraber kaldığınızda artık zorunlu olarak anlaşıyorsunuz ve birkaç kişi ile de olsa takılmaya başlıyorsunuz ve o özellikle 11. sınıfın 2. dönemleri ve 12. sınıfta olan o ekip her anınızı beraber her olayınızı hep beraber geçiriyorsunuz ve şu anda daha okul bitmediğinden kesin bir şey söyleyemiyorum ancak büyük ihtimalle okullar kapandıktan sonra bu günlerimizi özleyeceğim ve hatta o kadar yalnız hissedeceğim ki her gece o anları düşünüp ağlayacağım...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı