Okula gidince daralıyorum

ErrorCorrection

Hectopat
Daha fazla  
17 yaşındayım. Okula gitmek istemiyorum çünkü fazla kalabalık ortamlara girince boğuluyor gibi oluyorum ve nefes alamıyorum. Artı olarak önceki birkaç konumdan belki bilirsiniz. Ortamlarda fazla dalga geçiriyorum. Evde durup projeler geliştirmek, İngilizce ve matematik calismak istiyorum ama ailem illa okula git diyor. Boş derler olsa bile git diyor. Ama ben gitmesem istemiyorum. Herkes garip garip bana bakıyor ve artık okula bulunmak istemiyorum. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

17 yaşındayım. Okula gitmek istemiyorum çünkü fazla kalabalık ortamlara girince boğuluyor gibi oluyorum ve nefes alamıyorum. Artı olarak önceki birkaç konumdan belki bilirsiniz. Ortamlarda fazla dalga geçiriyorum. Evde durup projeler geliştirmek, İngilizce ve matematik calismak istiyorum ama ailem illa okula git diyor. Boş derler olsa bile git diyor. Ama ben gitmesem istemiyorum. Herkes garip garip bana bakıyor ve artık okula bulunmak istemiyorum. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Açık öğretime geçerdim.

Reis benim önerim milleti kafana takma sen düşündükçe gözüne batar + olarak belki spora başlayabilirsin body bulding falan özgüvenin artar kafana takma.

Evde zamanını yabancı dil ve kodlama vs. teknolojik şeylere öğrenmeye ayır. Eğer okuldada zamanın varsa ve derslerde kaytarabiliyorsan onlara zama ayırmaya çalış. En azından gelecekte yapabileceğin bir şey olur.

Evde zamanını yabancı dil ve kodlama vs. teknolojik şeylere öğrenmeye ayır. Eğer okuldada zamanın varsa ve derslerde kaytarabiliyorsan onlara zama ayırmaya çalış. En azından gelecekte yapabileceğin bir şey olur.

Okulda zamanın nasıl olsun?
Okulda bilgisayar bile yok hocam. Zamanımın cogunda kodlama ile deli gibi ugrasiyorum. Yabanci dil ile de ugrasiyorum. Ve en iyi yani da ben bunların yani kodlama ve İngilizceye para için değil tamamen rastgele ilgimi çok fena cektigi için başladım. Yani çok egleniyorum yaparken.

Sosyal Anksiyetenizin olma ihtimali nedir?
Psikolog veya profesyonel birisinden destek almanızı tavsiye ederim.

Hocam psikologa falan gitmek istemiyorum. Ailem bu konularda çok dikkatli. Oglum deli misin psikologa gideceğiz falan derler. Aylarca benimle ugrasmalarini istemiyorum.

Reis benim önerim milleti kafana takma sen düşündükçe gözüne batar + olarak belki spora başlayabilirsin body bulding falan özgüvenin artar kafana takma.
1 ay sonra falan Adam akilli Para biriktirip 3 ay yazılması düşünüyorum.

Açık öğretime geçerdim.

Şu an da aklimda o var zaten.

Okulda zamanın nasıl olsun?
Okulda hilgisayar bile yok hocam. Zamanın kodlama ile deli gibi ugrasiyorum. Yabanci dil ile de ugrasiyorum. Ve en iyi yani da ben bunların yani kodlama ve İngilizceye Para için değil tamamen rastgele ilgimi çok finally cektigi için başladım. Yani çok egleniyorum yaparken.

O zaman bununla devam et. Okulda fazla kişi var dedin. Telefonundan vs. video açıp izlesen kodlama ile ilgili ya da yabancı dil ile ilgili hocalar vs. takıyor mu? Yani okulda zamanını boşa harcamaktansa O Zaman'ı kullanmaya çalış başka bir şey ile ilgili. Bir de kodlama ile ilgili kendin projeler yapmaya çalış.

O zaman bununla devam et. Okulda fazla kişi var dedin. Telefonundan vs. video açıp izlesen kodlama ile ilgili ya da yabancı dil ile ilgili hocalar vs. takıyor mu? Yani okulda zamanını boşa harcamaktansa O Zaman'ı kullanmaya çalış başka bir şey ile ilgili. Bir de kodlama ile ilgili kendin projeler yapmaya çalış.

Hocam okulda yapamam. Hocalar beni fazla sevmiyor yani hani olur ya bazı arkadaşların Git demek istersin ama söyleyemezsin ve hiçbir şey yapmamıştır o kişi. Şu an hocaların gözünde öyleyim resmen. Bir de sınıfta benimle uğraşanlar var.

Okul değiştirmeni öneririm yada diğer arkadaşın dediği gibi açık ögretime geçmeni öneririm. Ayrıca yabancı dil ve kodlamanı geliştirip yurt içi bir işe başvurup para yaptıktan sonra yurtdışını düşünebilirsin. Yani gelecek için düşünmen lazım fakat okulda zamanını boşa harcamaman lazım okulda birşey ögrenemiyorsan.

Okul değiştirmeni öneririm ya da diğer arkadaşın dediği gibi açık ögretime geçmeni öneririm. Ayrıca yabancı dil ve kodlamanı geliştirip yurt içi bir işe başvurup para yaptıktan sonra yurt dışını düşünebilirsin. Yani gelecek için düşünmen lazım fakat okulda zamanını boşa harcamaman lazım okulda bir şey ögrenemiyorsan.

Hocam okulda İngilizce öğretmiyorlar. Bazı kişiler hocadan daha çok şey biliyor ve hoca daha okuduğunu anlamıyor maalesef. Felsefe dersini seviyorum hoca iyi ama bence de çok boş ders. Beden, rehberlik, din, edebiyat da bana çok saçma geliyor. Edebiyat çok güzel ama okulda adamakıllı öğretmiyorlar. Almanca diye çok güzel bir dili öğrencilere resmen işkence ile öğretiyorlar. Onun dışında 1 saat yol ve 2 saat neredeyse teneffüs var(ogle arasi dahil). Zamanımın çoğu boşa gidiyor. Sizde düşünüyorsunuz hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı