1500 TL'ye sıfırı daha pahalı bisikletin ikinci eli mi yoksa bu fiyata sıfır mı?

• İkinci EL

• Sıfır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Dağ bisikleti alman senin için daha iyidir çünkü gereksiz parçalar yok bu şekilde daha rahat sağ-sol yapacaksın.
Salcano Hector 26' V Dağ Bisikleti Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Bu bisiklet büyük bir şey bilemem ama benim bisiklet küçük ve rahat hareket edebiliyordum bmx gibiydi sağa veya sola yatarak viraj alıyordum çok iyiydi.Benim bisikletin yapısına benziyor biraz. Bu baya ağır ama bilmiyorum küçük vitesli bisiklet olması senin için daha iyi olacaktır boyuna göre olması her zaman daha iyi ben küçük bisikletleri daha çok seviyorum rahat hareket ediyorsun.
Claud Butler Urban 100 Şehir Bisikleti Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Bunun 16" modelini veya önerdiğim diğer bisikleti alabilirsin.

Motosikletleri pek ilgilenmiyorum zaten 14 yaşımdayım.

Bilemiyorum okuldan bir arkadaşımda bana şehirde kullanmak için yol bisikleti al dedi ama şuan kararsız kaldım yol mu alsam, dağ mı, alsam şehir mi alsam. Ve bi süre sonra bisikletle sadece okula gidip gelmekle kalmam şehirde daha uzun yollarda yapabilirim. Bu arada Bursa'da oturuyorum. O fotoğraflardaki bisiklette hoşuma gitti. Dediğim arkadaşımda galiba ondan var ama rengi farklı sarımsı biraz. O bisikletin sıfır ve ikinci el fiyatları nasıl acaba?
Standart donanımı ile 900'e yakın olması gerek ancak yükseltmeler nedeniyle kat ve kat fazla, 4 kat daha fazla sıfır fiyatı. Gidişi, duruşu, vites geçişleri de ona göre haliyle. İkinci el kadro, maşa ve jant setine bisikletin sıfır fiyatı kadar parayı ayırsam tüm parçaları yükseltilmiş olacak ancak motora geçme fırsatı doğuruyor bu durumda

Sadece piyasada benim gibi temiz bisiklet satan, var olan tüm sıkıntılarını net bir biçimde belirten, deneme imkanı sunan insanlar da var diyorum. Bu kadar korkmayın ikinci el bisikletten, çok karlı bir iş. Biz 4 verdik de ne oldu sanki :) 2'ye bile satamıyoruz. Hayrına lokum yapıp dağıtacağız bu gidişle.

Son düzenleme:
Standart donanımı ile 900'e yakın olması gerek ancak yükseltmeler nedeniyle kat ve kat fazla, 4 kat daha fazla sıfır fiyatı. Gidişi, duruşu, vites geçişleri de ona göre haliyle. İkinci el kadro, maşa ve jant setine bisikletin sıfır fiyatı kadar parayı ayırsam tüm parçaları yükseltilmiş olacak ancak motora geçme fırsatı doğuruyor bu durumda
Arkadaşımla konuştum o ban yemiş :D Sizin bisikletle aynı bisiklet onunki. Üzerindeki parçaları sordu parça değiştirecekmiş. TX500 ile XC500 arasında kaldım.

Dağ bisikletleri arazi şartlarına göre yapılmıştır. Gövdeleri yol bisikletlerine göre daha ağır, lastikleri ise yola daha iyi tutunabilmek için geniş yüzeylidir. Bu handikaplar daha çok enerji harcamanızı gerektirir.
Günümüz giriş seviyesi bisikletlerin bile HardTrail alüminyum kadroları oldukça hafif ve sağlam, bisikletlerde ağırlığa neden olan asıl parçalar yaylı maşalar ve jant setlerinin yanı sıra lastik takımları. Lastik konusuna da değinmiştim, ikinci el alınırken ona göre bir tercih yapılabilir.
Avantajlarının yanında pek bir dezavantajı yok dağ bisikletinin, özellikle böyle kısa mesafelerde.

Merhaba arkadaşlar. Okulumla evim arası 4 km ve otobüsle gidip gelmeyi hiç sevmiyorum. 1000-1500 TL arası bir bisiklet almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Birde sizce sıfırı daha pahalı bir bisikletin ikinci elini mi bu fiyata alayım yoksa bu fiyat bir sıfır bisiklet mi alayım? Son olarak yol/yarış bisikleti mi yoksa şehir bisikletimi alayım?
Not: Bir arkadaşımda yol/yarış bisikleti var sen öyle al diyor.
Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Salcano NG650 süperdir ben kullanıyorum şuan.

Ben kendi görüşümü belirtip kaçıcağım. Ben kendi okuluma (2km galiba) 250 TL ye sıfıra aldığım bisiklet ile gidiyorum aldığım zamanda ortalama bisiklet fiyatları 350-450 TL idi şuan müthiş artmış fiyatları. Belki mağzalarda 500TL civarına adam akıllı gene bulunabilir. O fiyatlar internet için geçerlide olabilir.
Açıkcası 1500TL'yi bisiklete vermek gibi bir hata yapma bence. 4 KM de ben olsam baya yorulurum çünkü hayvan gibi adamım. 1500 TL olsa şuan 2. el biraz düzgün kullanılmış 2. el elektrikli motosiklet ve A1 ehliyet alırım. Motor da 2. el almak istemem der isen üstüne koymayı bekle şuan elimde 1500 TL olsa ben 2300 TL'yi biriktirmeyi hedeflerdim veya üstünü babama kitlerdim. Sonra 2300TL ile temiz, sıfır elektrikli motosiklet alırım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı