Okula gitme isteği nasıl kazanılır?

Liseyi ciddi anlamda sınavlar hariç elime hiç kalem almadan geçirdim. her yıl total min. 40 gün faaliyetten devamsızlığım vardı +kendi 30 devamsızlığım 70 80 gün yıllık devamsızlığım oluyordu. Okulu çok seviyordum çünkü tiyatro, bando, rejilik vb. şeylerin hepsini yaptım. ilk başta bunları senin gibi dersleri sevmediğimden ve derslere girmemek için yapıyordum. Bunları yapmaktan o kadar keyif almaya başlamıştım ki son senemde gösterilerin, bandonun, tiyatronun bütün yönetimi bendeydi. Hatta son senemde okullar arası reklam yarışmasında 1. lik ve 4. lük aldım. Aklında bulunsun, böyle falliyetlerle ilgilenen net bi kaç tane hoca oluyor onlara yapış. Haricinde diyebileceğim, ders çalışmayan adam bu sevgiyi sonradan kazanmaz böyle bir inancım yok.
 
Sakin ol dostum daha 2 hafta oldu bu çok normal LGS stresi vs daha yeni tatilden çıktın iyi arkadaşlar edinip derslerini iyi tutmaya bak.

Bencede, ben şu an 10.sınıfım. 9.sınıfın ilk haftaları falan aşırı stresliydi ilk günler falan hatta aileme bastıra bastıra beni başka okula yazmlarını söyledim ama zaman geçtikçe akışına bırakıyor insan ortama
 
O kadar devamsızlıkla nasıl kalmadınız?
 
Arkadaş edin, ortam oluşturursan zevkli gelir okul. Şahsen okula ders için değil arkadaşlarla yaptığımız ortam, muhabbet için gidiyorum genelde. Sabah kalkınca oflamak yerine okulda dönecek muhabbeti, makarayı düşünüp gidiyorum.
 
O kadar devamsızlıkla nasıl kalmadınız?
Faaliyet devamsızlığı devamsızlık olarak geçmez. Faaliyet devamsızlıkları: (Bu öğrenci sınıf defterinde yok gözüküyor lakin okul faaliyetindeydi) Demek. Yıllık devamsızlık hakkına dahil edilmez.
 
Kafaya uymuyor kimse mesela yanımda erdoğan diye bir çocuk var tokatlayasım geliyor, davranışlarını anlatamam ama yaşayabilirim. Sınıfın ortamıda öyle. Kız desek 4 tane var birisi yasaklı madde kullanıcısı birisi kendi halinde diğer 2 si ise 1 i türk olmak üzere türkçe konuşmayı zar zor beceriyor iletişim kuramıyorum. Erkekler desen tahtadan google eklentileri üzerinden oyun açıp oynuyorlar besili camış gibi bağırıyorlar. Ayrıca sabahları annem arabayla götürüyor ama dönerken harcadığım zaman böyle bir okul için kesinlikle değmez. Çok basit içinde çok şey dönen kötü bir mtal'dayım.
 
Bende 9.sınıf öğrencisiyim sağlık meslekteyim mtal işte bendede aynı durum var mesela yarına ödev var onu bile yapmak istemiyorum okula gitmemek için rapor alıyorum.
 
Hocam fen liseleri dışında başka bir lisede kafa dengi arkadaş bulmak çok zor. Çünkü herkes keko tipler ve insan bu yaratıkların yaptığı hareketleri görünce okula gidesi gelmiyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…