Okula gitme isteği nasıl kazanılır?

Bana göre sınıfta kalmak büyük yetersizlik. Ne gerek var devam etmeye o saatten sonra. Zaten 1 sene daha kalsam eğitim hakkım düşecek ki ben böyle şeylerden çabuk etki görebiliyorum, yine kalırım heralde.

Ben sınıfta kalsam kesinlikle AÖL geçerim.
Geçmeyin olm geçmeyin. Vallahi billahi çok eğleneceksin. Bak senin açığa geçip geçmemenin bana hiçbir etkisi yok. Bu kadar net konuşma sebebim örgünden pişman olmayacak olman. Bak ünide naparsan yap ama lise örgün okunmalı. Ben şu an ünideyim açıktan okuyorum. Lisede de benim sınıfta kalmadan açığa geçme şansım vardı ben lisedeyken o kurallar yoktu çünkü. O kadar memnunum ki açığa geçmediğim için.

Benim de aynı sorun geçen hafta çarşamba gününden beri gitmiyorum okula düzgün insan yok açığa geçmeyi planlıyorum

Ben 12. sınıfım. 3 sene boyunca leş gibi bir okulda okudum ve her günüm isteksiz geçti. 12. sınıfta okul değiştirmeyi akıl edebildim ve güzel bir okula nakil verdim. Şuan her şey on numara. Eskiden okuldan nefret eden birisi iken şuan seve seve gidiyorum okula.

Lise 1'e gidiyorum, okula hiç gitmek istemiyorum çünkü çok uzakta ve okulu bir sevemedim adamakıllı. Okul normal olarak iyi ama sürekli okuldan gitmek istiyorum duramıyorum. İtiraf etmeliyim ki grip olmak için geceleri vantilatörü dibime koyup üstsüz ve üstüm açık yattığımı biliyorum. Cidden hiç gitmek istemiyorum. Ne yapabilirim?
Yakın yere gitseydin sende?

Bu arada ben de başta sen gibiydim. Arkadaş ortamı kur. 9 da bir arkadaş ortamı kurdum şuan 12. sınıfım hala aynı grubuz çok eğlenceli geçiyor günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı