Okula gitmeden test çözme isteğinin olmaması

timur ilber

Centipat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, aslında benim konumdaki biraz sorun çünkü geçen sene hiç test çözmedim. O kadar test kitabım var halbuki. Uzaktan eğitimde hiçbir şey anlamadım. Annemin ve babamın verdiği paraya üzülüyorum. Bana yardımcı olun. Eğitim seviyemi raya oturtmam lazım. Önerileriniz gelsin lütfen.

Bu pandemiden sonra ben ve arkadaşlarım evde ders çalışamıyoruz, bir türlü olmuyor el göz bir yere gidiyor, ben çok güzel çözdüm işi, ders çalışasım var zaten sabah bugün(cumartesi) boştum sabahtan gittim dershaneye 5 saat temiz çalıştım, daha da çalışırdım, sana da öneririm.

Bro bende de aynı şey var inş okullar kapanmaz diyorum.
Evde derse giresim bile gelmiyor bazen
Ki çalışma isteği okul ortamında oluyor zaten o hırs falan.
Bilemiyorum...

Bro bende de aynı şey var inş okullar kapanmaz diyorum.
Okulun kapanmasını isteyenlere gerçekten söyleyecek çok söz var ama kendimizi de tutmak lazım. Paşa efendiler konserlere kafelere gezmeyi biliyorlar ama iş eğitime gelince aman korona, sanki kapana kapana biticek bu virüs, herkes aşısını paşa paşa olup korona atlatarak bağışıklık kazanıcak. Hala her aşı postunun altına okullar kapansın yazıyorlar. Gezemiyorlar ya rahatça...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı