Okula gitmeyip sınav kaçırınca ne yapılabilir?

Yalan söylemenizi önermem anlıyorlar. Ayrıca bizim hocalar hayatta affetmezdi biraz öyle oluyorlar, rapor almak için de eğer ısrar etmeyip hemen tamam dediysen vermezler tabii biraz yalvarmak lazım maalesef 😞.

Bir yakınımız rahatsız oldugu için hasta ziyaretini gitmek zorunda kaldık dersin saglık ocagınada gittim ama rapor vermedi de gec.

Hoca bulunduğumuz yerde yakınımız olmadığını biliyor ve bunu dediğim anda ailemi arayacaktır onlarda hayır der.

Yalan söylemenizi önermem anlıyorlar. Ayrıca bizim hocalar hayatta affetmezdi biraz öyle oluyorlar, rapor almak için de eğer ısrar etmeyip hemen tamam dediysen vermezler tabii biraz yalvarmak lazım maalesef 😞.

Çok uğraştım zaten sabahtan beri hasta numarası yapıyorum ama bir şeyin yok deyip yazmadılar.

Son düzenleme:
Hoca bulunduğumuz yerde yakınımız olmadığını biliyor ve bunu dediğim anda ailemi arayacaktır onlarda hayır der.

Çok uğraştım zaten sabahtan beri hasta numarası yapıyorum ama bir şeyin yok deyip yazmadılar.

Yani doktorlar halden anlamaları lazımda yasal olarak öyle yapmak zorundalar. Bizim aile hekimi iyiydi yine ya hallediyordu.

Yani doktorlar halden anlamaları lazımda yasal olarak öyle yapmak zorundalar. Bizim aile hekimi iyiydi yine ya hallediyordu.

Aile hekimimiz çok egolu, her şeye üstten bakıyor bir daha gitmekte istemiyorum gitsemde yazmıyacak.

Neredn biliyor yakınınız olmadıgını sizde dersiniz uzak akrabamız anneniz ya da babanızda ayak uydursun size sınava girmek için.

Neredn biliyor yakınınız olmadıgını sizde dersiniz uzak akrabamız anneniz ya da babanızda ayak uydursun size sınava girmek için.

Okula sonradan geldim, geldiğimde çok sorguladı oralı olmadığımdan biliyor. Bir şey uydursam bile arayıp sorar.

Tavsiyem 5 iş günü içerisinde velinizle gidip bugüne veli izin dilekçesi yazdırmanız. Başka türlü çözülmez gibi.

Hocaya söylemedim pazartesi ilk 2 dersi bizeydi bir şey sormadan direkt yaptı, teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı