Ö Ömer Bertuğ Yoctopat Katılım 9 Haziran 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #1 Ben okulda 2 tane tutanak yedim, 2. tutanak sebebi duvarda çok büyük değil ama göçük oluştu, disiplin falan gitmedim tutanak yedim, sicile işler mi?
Ben okulda 2 tane tutanak yedim, 2. tutanak sebebi duvarda çok büyük değil ama göçük oluştu, disiplin falan gitmedim tutanak yedim, sicile işler mi?
C celestial_dnoou Yoctopat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #2 Disipline gitmediysen işlenmez. Tutanak bir uyarı gibidir. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
X Xantares55 Picopat Katılım 11 Şubat 2025 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #3 Ömer Bertuğ dedi: Ben okulda 2 tane tutanak yedim, 2. tutanak sebebi duvarda çok büyük değil ama göçük oluştu, disiplin falan gitmedim tutanak yedim, sicile işler mi? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz, ben saçma bir sebepten dolayı tutanak yedim. Onda da suçum yoktu ama bir şey olmadı, sicile de işlenmez. Artı 0 Eksi
Ömer Bertuğ dedi: Ben okulda 2 tane tutanak yedim, 2. tutanak sebebi duvarda çok büyük değil ama göçük oluştu, disiplin falan gitmedim tutanak yedim, sicile işler mi? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz, ben saçma bir sebepten dolayı tutanak yedim. Onda da suçum yoktu ama bir şey olmadı, sicile de işlenmez.