Okula motorsiklet ile gitmek yasak mı?

Hocam, bir sorum daha olacak. Siz bilgili birisine benziyorsunuz. Okula bisiklet motosiklet veya arabayla gitmek yasak mı?

Bisiklet sıkıntı olmaz ama motorda ehliyetiniz falan yoksa, öğretmenler bir de gıcıksa sıkıntı çıkarırlar ama senin açından sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. Sonuçta ne de olsa okula geliyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bisiklet sıkıntı olmaz ama motor da ehliyetiniz falan yoksa öğretmenler bide kılsa sıkıntı çıkarırlar ama senin açından sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. Sonuçta ne de olsa okula geliyorsun.
16'dan büyükse ehliyet alınabiliyor diye biliyorum. Öğretmenler gelip ehliyetini göstermesini talep etmeyecek sonuçta, edemezler de. Ehliyetim var der geçer fakat yalan söylemesini kesinlikle desteklemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ehliyetin varsa neden sorun olsun ki? Okulun içine sokmana belki izin vermezler, onu da konuşup anlatabilirsin. Ehliyetin olduğu sürece seni kısıtlayan bir şey yok.

Bizim okula motorla gelenler var ve bir şey demiyorlar. Ancak çocuğun ailesi idareyle konuşmuştur diye tahmin ediyorum. Ailenize söyleyin okula motorla gelip gideceğinizi idareyle konuşsunlar ehliyetiniz de varsa sorun olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı