- Makaleler
- 3
LOL, CS GO oynamaktan bıkmadılar.
Konuyu açan arkadaş herhalde bakan yardımcısı falan geçen senede aynı şeyleri deyip son dakika kapatıyoruz demişlerdi ben meslek liseliyim bize açmışlardı atölye dersleri için sonra vaka artınca kapattılar gene aynı şey olacak.
Şaşırdık mı? Hayır.Konuyu açan arkadaş troll, geçen bir konu açıp insanları trollemişti.
Herkes aynı değil? Artık şu genellemeyi yapmasanız? Ayrıca arkadaşlarımızla haftada 1-2 kere görüşebiliyoruz ama okula geldiğimizde haftada 5 gün boyunca aynı kapalı yerdeyiz.2 yıldır okula gitmediniz ama maskenizi indirip geziyorsunuz?
Maskesiz gezip gezmediğini nereden biliyorsun, izliyor musun? Önyargılı olmak her zaman zarar getirir.2 yıldır okula gitmediniz ama maskenizi indirip geziyorsunuz?
Okulla ev kirası ne alaka?Yaşadığımız ülke Türkiye. Öyle bir yazı yazılmış ki, sanki Türkiye'de verilen eğitim çok kaliteli. Emin olun- yanlış anlamayın ama durum bu- okulun açılmasını isteyen insanlar ya ortam için açılmasını istiyor ya da aşırı yüksek puan almıştır ve okula gitmek istiyordur. Bunun başka açıklaması olamaz. Hiç kimsenin eğitim aşkından dolayı yanıp tutuştuğuna inanmıyorum. Ayrıca, insanlar hiçbir şekilde yapılacak masrafları da düşünmüyor. Hiç kimse kiraların ne kadar pahalı olduğunu bilmiyor mu?
Arkadaşım, sen şehir dışına gittiğin zaman- kendine ait evinin olmadığı bir yere- nasıl yaşamayı düşünüyorsun? Diyelim ki yurt bulamadın, ev bulmaktan başka ne yapabilirsin?Okulla ev kirası ne alaka?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.