Okula telsiz götürmek yasak mı?

Orası türkiye amatör telsizciler kulübü mü?
Ng2nQ0K8_400x400.jpeg

Bizim müdür görmüştü elimde. Napıyon onla dedi, ben de dedim arkadaşla konuşuyom yakın okulda. Dedi olmaz okulda öyle şeyler ne farkı var telefondan dedi. Ben de durur muyum yapıştırdım cevabı: " Hocam telefonu derste bakmayalım diye almıyor musunuz? Ben derste nasıl telsizle konuşayım?" Deyince bir şey diyemedi izin verdi. Siz de hocalarınıza sorun.

Ben amatör telsizcigim ve okula telsiz götürsem ne olur? Ortaokul 7.sınıf

Bu arada nasıl çalıştınız sınava? Belge işlerini nasıl hallettiniz? Sadece yayınlanan soruları ezberlemek yetiyor mu? Ve bir de hayırlı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada nasıl çalıştınız sınava? Belge işlerini nasıl hallettiniz? Sadece yayınlanan soruları ezberlemek yetiyor mu? Ve bir de hayırlı olsun.

Sınava çalışırken çıkmış soruları ezberlemek gerekli günlük 1 2 saat çalıştım. Doğrularım 90 üstü olunca girdim. Velin dilekçe göndermeli. Kıyı emniyet genel müdürlüğünü arayarak bilgi edinin. Bir de ben bu uygulamadan çalıştım "Android İndirme için Amatör Telsizcilik Sınavı APK" sınavda başarılar.

18 yaşından büyüksün diye e-Devlet'in baş vur.

Son düzenleme:
Sınava çalışırken çıkmış soruları ezberlemek gerekli günlük 1 2 saat çalıştım. Doğrularım 90 üstü olunca girdim. Velin dilekçe göndermeli. Kıyı emniyet genel müdürlüğünü arayarak bilgi edinin. Bir de ben bu uygulamadan çalıştım "Android İndirme için Amatör Telsizcilik Sınavı APK" sınavda başarılar.

18 yaşından büyüksün diye e-Devlet'in baş vur.

Teşekkkürler, sınava girerken ufak bir sıkıntı yaşadım ertelendi filan ama sonuç olarak kazandım. :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı