Okulda bana atılan iftira

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen hafta, istemsizce kız arkadaşının yanındayken penisi uyarılan bir arkadaşın konusuna yorum yaptığım için bir hafta uygunsuz üslup sebebiyle ceza almıştım. Konuyu açan çocuk ve bahsi geçen kız 18 yaşından küçükmüş. Direkt başlığı net şekilde ''Kız arkadaşımın yanında istemsizce penisim sertleşiyor'' olarak açtığı için konu içeriğini okumadan yorum yapmıştım. Konu cinsellik içerdiği için, sorun sahibinin 18 yaşından büyük olduğu düşünülüyor haliyle. Bahsettiğim konu ve bu konu gibi 18 yaş üstü sınırı konuların artık kirlilik yarattığına inanıyorum. Bu konular nasıl açılıyor ? Moderatör okumuyor mu ? Kız 13 yaşında hamile kalmış, konu sahibine iftira atılmış. Açmayın, açtırmayın artık şu tarz gerçekliği belirli olmayan ve iğrenç konuları lütfen. @SideWinder @MayCrasH

Ne? Hamile kalmış vay be ben de "Bizim okuldaki değişikler sevgili mevzusundan ne anlıyorlar" diyorum. 8. sınıfa gidiyorum.

Troll konu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…