Okulda bana atılan iftira

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen hafta, istemsizce kız arkadaşının yanındayken penisi uyarılan bir arkadaşın konusuna yorum yaptığım için bir hafta uygunsuz üslup sebebiyle ceza almıştım. Konuyu açan çocuk ve bahsi geçen kız 18 yaşından küçükmüş. Direkt başlığı net şekilde ''Kız arkadaşımın yanında istemsizce penisim sertleşiyor'' olarak açtığı için konu içeriğini okumadan yorum yapmıştım. Konu cinsellik içerdiği için, sorun sahibinin 18 yaşından büyük olduğu düşünülüyor haliyle. Bahsettiğim konu ve bu konu gibi 18 yaş üstü sınırı konuların artık kirlilik yarattığına inanıyorum. Bu konular nasıl açılıyor ? Moderatör okumuyor mu ? Kız 13 yaşında hamile kalmış, konu sahibine iftira atılmış. Açmayın, açtırmayın artık şu tarz gerçekliği belirli olmayan ve iğrenç konuları lütfen. @SideWinder @MayCrasH

Arkadaşlar, okulda sessiz sakin kendi halinde bir öğrenciyim, kimseye selam vermem bulaşmam ama bu gün kötü bir şey oldu. Okulumuzda bir kız hamile kalmıştı 8. sınıf herkes bunun babası kim kim derken kız arada sırada yanıma gelmeye başladı. Bende kız öyle diye bir şey yapmadım ardından okulda bunlar sevgili diye üstüme iftira atıldı ve benim o kızın çocuğunun babası olduğunu söylüyor. Herkes canım çok sıkkın ne yapmam gerek? :(
Ne? Hamile kalmış vay be ben de "Bizim okuldaki değişikler sevgili mevzusundan ne anlıyorlar" diyorum. 8. sınıfa gidiyorum.

Troll konu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı