Okulda bana atılan iftira

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mevzu bu değil şu baslığı inceleyip onay veren moderatör...

İlgi çekmek amaçlı açılmış bir konu.
Sadece arkadaşların öyle biliyor demek. Öğretmenler müdürler bilmiyor. Laf tasimiyorlarmis arkadaşların

Mevzu bu değil şu baslığı inceleyip onay veren moderatör...
Konu sahibini göz ardı edebilirsin, çoğu zaman böyle kişiler Sosyal'de ilgi görmek için saçma konular açtıkları için hepsi ben de göz ardı durumunda, ismini vermeye gerek yok bu kişiler belli zaten.

Tazminat aç...

Çok ağır ve rezil bir iftira.

Bu yaşanan olay da çok büyük bir suç teşkil ediyor. Size iftira attıkları için hukuksal yollara aileniz ile başvurun.

Nesle bak, küçücük yaşta insanların rezaletine bak! Tüm gençleri yargılamıyorum hepimiz genciz fakat yaşanan hadise ne akıl ne mide kaldıracak bir durum değil. Çok büyük ve rezalet bir suç.

Bu başlığın onaylanması da doğru bir durum değil hatta silinmeli. Bu tarz şeylerin internet platformlarında anlatılması bile doğru değil.

Konu bana çok garip geldi. 14 yaşında bir kız çocuğu hamile kalsa bile bu nasıl bu şekilde yayılmış okula? Cinsellik yaşamak kötü, ayıp, utanılacak bir durum değil fakat iki tarafta reşit olduğu zaman. Yasal koşullar karşılıklı iki reşit olmayan insanın kendi rızalarıyla ilişkiye girebileceklerini söyler fakat genelde cinsel korunma çok göz önünde bulundurulmadığı için sakıncalı bir durumdur. 14-15 yaşlarında bu durum normal karşılanmamalıdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…