Okulda bana zorbalık yapıyorlar

Her intikam kavgamı kanka biraz mantıklı şeyler düşün korkut.

Aynı şeyleri lisede yaşamıştım kardeşim benim yaşadıklarımın aynısını yaşıyorsun kekemelik hariç kekemeliğinde düzelir bu arada düzelmeyecek şey değil bu arada tavsiyem direk sınıfını veya okulunu değiştir psikolojin fena bozulur hem de LGS falan çalışman lazım bu sene o zorbalıklara o psikolojiyle çok çok zor kendimden biliyorum ailene acil danışmalısın ve sınıfını değiştir eğer sınıf değiştirdiğin zamanda aynısını yaşarsan direk okul değiştir sınıfın çok sorunlu belli uyuz karaktersiz tipler az çok tahmin edebiliyorum.

Tehdit etmeyi önermiyorum hocam şu dönemde çocuklar iplemiyor bence müdüre gitsin sınıf değişikliği talep etsin ailesiyle gidip kavga yanlısı değilim ağzı burnu kırılır çocuğun bu sefer disiplinle sonuçların eğitim hayatı yanar gibi.

Kardeşim benim gidiyorsun en yakın dövüş salonuna Muay Thai öğrenmeye başlıyorsun. Laf edenin burnunu kırıyorsun.

Ateşe ateşle karşılık vereceksin müdüre gitsen asla bir şey yapmayacak hakkını kendin arayacaksın müdürün az adam olsaydı zaten okulun zorba dolu olmazdi.

Bu mantıklı göründü biraz ama şiddetle çözülmüyor hocam artık yeni nesildeki çocuklar bıçak falan taşıyor sıkıntı.

Her intikam kavgamı kanka biraz mantıklı şeyler düşün korkut.
Müdüre şikayet etsem muhtemelen yaptırım uygularlar çünkü artık son raddeleri ama ya ondan sonra beni gördüğü yerde vurmaya başlarsa?

Bu mantıklı göründü biraz ama şiddetle çözülmüyor hocam artık yeni nesildeki çocuklar bıçak falan taşıyor sıkıntı.
Öyle bir çocuk değil(Benim yaşımdaki çocuklarda onu kullanacak g*t yok)

Kardeşim o zaman yumruğunu balyoz gibi suratına vuracaksın yani son radde bu.

Zorba adam bıçak taşımaz eziktir sence normal biri olsa çocuğu zorbalar mı azıcık diş gösterdiği anda pısar gider.

Kardeşim o zaman yumruğunu balyoz gibi suratına vuracaksın yani son radde bu.
İnşallah o duruma düşmem çünkü kavgacı bi insan değilim ve kavga etmeyi bilmiyorum.

Zorba adam bıçak taşımaz eziktir sence normal biri olsa çocuğu zorbalar mı azıcık diş gösterdiği anda pısar gider.
Çocuk sınıfın abisi ama arkası falan yok sesi sadece garibanlara çıkıyor yakın arkadaştık aramız bozulunca bizi zorbalamaya başladı

İnşallah o duruma düşmem çünkü kavgacı bir insan değilim ve kavga etmeyi bilmiyorum.

Öğreneceksin o zaman hocam Muay Thai ne güne duruyor.

Sınıfın abisi mi hahahaha hocam sizi zorbalarsa patlatın 2-3 tane elmacık kemiğine burnuna ve gözüne vurun bakın bakalım sınıfın abisi sınıfın sünepesi nasıl oluyor

Öğreneceksin o zaman hocam Muay Thai ne güne duruyor.
8.sınıfım sınav senem derslerden çok bir zamanım olmuyor ama birşeyler düşüneceğim hocam

Yani sınıfın sevilen çocuğu kalıplı çoğu kisi ondan korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…