Okulda bandana takmak sorun olur mu?

Toka takacak uzunlukta değilse bence bir şey takmanıza gerek yok. Çok büyük bir rahatsızlık verdiğini sanmıyorum. Ama kesin bilgiyi müdür yardımcınızdan veya müdürünüzden alırsınız. Ayrıca hocadan hocaya değişecektir izin verip vermemeleri. NOT: Hoca çok disiplinli veya eski kafalı değilse umrunda bile olacağını sanmıyorum.

Okuduğun okula ve o okulun idarecilerine bağlı bir durum. Aralarında 1 tanesi vardır hiç kimse bir şey demezken gıcıklık olsun diye laf eder. Okulun eğer genel olarak aldığı bir karar yok ise bandana hakkında tak. Eğer kuralları katı bir okul ise saçını kestirmeni söylerler.

Saçım biraz uzun ve ders yaparken rahatsız edebiliyor. Ben de ders çalışırken bandana takıyorum. Eski okulum özel okuldu ve bandana takmıyordum bir şey de demiyorlardı. Şimdi devlet okuluna geçtim, sizce bandanayla ilgili bir sorun olur mu?
Edit: Saçım az da olsa bazen dökülebiliyor.

Ben taçla geziyorum hiçbir şey de diyemez zaten.

Siyah ( saçınızla aynı renkte olması önemli) bandana kullanırsanız sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bende devlet okulunda okudum kulaklıka vesaire bir şey demiyorlardı. Her okulun kendi kuralları var ayrıca bizde olmayan şey sizde olabilir.

Ben bandanayla gidiyordum bir sorun olmamıştı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı