Okulda bir kız tarafından sürekli izleniyorum

Benim de sevdiğim bir kız vardı,ona güzel şeyler söylerdim onu sevdiğimi,deliler gibi aşık olduğumu söylerdim.Ama gitti yakın arkadaşımla sevgili oldu.Kimseye çok bel bağlamayın.
 
Hocam merhaba. Bizim sınıfımızda bir kız var hiç arkadaşı yok ve biraz asosyal ilk başlarda tesadüf dedim ama kız beni sürekli izliyordu.
Benim yaptığım bütün şakaları komik olmasa bile gülüyor benden hoşlanıyor galiba ama artık canıma tak etti derste sürekli bana bakıyor ve durduk yere gülüyor benim konuştuğum her şeye gülüyor ve bana bakıyor. Ne yapmam lazım?
Kahve içmeye davet et bu kadar basit.

Hocam kız beni oyalıyordu gece 4 de kız için Roblox giriyordum, okulda benimle konuşmuyordu her seferinde aşkın saçma bir şey olduğunu söyleyip arkadaşları ile başka erkekler hakkında konuşuyordu...
Yaş kaç 15 mi?
 
Önemli olan saygı hatta bir şey yoktu dün ufak bir şey oldu konuşmadık nereden bilecektim bugün böyle olacağını. Şimdi düşünüyorum da çekirdek kabuğunu doldurmayacak şeyler yüzünden yapmayın. Benden bir tavsiye ani ve fevri olmayın iyi akşamlar.
İyi akşamlar hocam.
 
Arkadaşa sormuştumda neyse güzel kardeşim bu yaşlarda kızların kafası havada oluyor sana önerim çok cıvık birisi olmaman, ha kız sana bakıyormus bekle hamleyi o yapsın kaçan kovalanır misali 15 18 20 yaş farketmiyor kızlarda sadece zamana bırakmanı öneriyorum sakın adım atma sana baya atmadığı sürece, nedeni ise burdakı arkadaşlar gazlar felan gider konuşursun seni yerin dibine sokar ben herkese gülüyorum falan diye ha yaptığından değil kızlar böyle.
 
Dalga konusu olursunuz, tuzağa düşmeyin. Aynı sınıfı bırak aynı okuldan bile manita yapmanın risk derecesi %100.
 

Geri
Yukarı