Okulda biri dövmeyle tehdit ediyor

Attığın ekran görüntüsünde çocuğun ismi soy ismi görünüyordu, Instagram'ını bulup okulunuzu buldum, ardından okuldaki öğretmenlerin hesabına erişip bu konunun linkini öğretmenlere attım. Bir şey yapmana gerek yok artık, öğretmenlerin yardımcı olur. Rica ederim.

Bu şakaları arkadaşınıza yapabilirsiniz. Dalga geçilmesini sevmiyorum. Bu ciddi bir konu.
 
Bir şey daha diyeyim çocuk normalde beni dövemez çünkü dövüş eğitimi alan biriyim 2 3 yıl tekvandoya gittim. Ama şiddet kullanırsam yalan söyleyerek olayı kendi lehine çevirebilir diye korkuyorum. Biraz sinir hastası olduğum için de dövüşürsem kendimi kaybedip hastanelik edebilirim. Eğer toplu gelirse o zaman son çare olarak dövüşürüm en kötü.

Cep telefonun varsa ses kaydı al eğer meslek lisesi ise kaç bıçaklanırsın.
 
Gazlamadım. Önce o küfür etti anneme. Ayrıca korkmuyorum kavgacı biri olmak istemiyorum çünkü istediğim işe giremem tutanak alırsam.

İnsanların gerçekleştirmesinin imkanı olmayan sözlerine çok takılma. Sinirlendirmek için söylüyor başka bir şey için değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sağlam bir iki arkadaşın varsa tek gezme okulda. Ayrıca 10.sınıf mevzusundan ne çıkabilir en fazla? (bıçak meselelerine girilmeyeceğini varsayıyorum.) 2 yumruk atıldıktan sonra ayrılacaksınız zaten.
 

Geri
Yukarı