Okulda edilen kavgadan dolayı ceza alınır mı?

275314

Kilopat
Makaleler
1
Hemen olaya giriyorum isimleri random atıyorum, Mehmet diye biri var bu çocuk sürekli beni rahatsız ediyor gerek sözlü gerek fiziksel saçma sapan hareketler yapıyor bana karşı, aslında tek bana da değil birkaç kişiye daha yapoyor sınıftan neyse bu ilk ders benim yanımdan geçerken enseme vurdu geçti uyardım sonra tekrar vurdu bir daha uyardım üçüncüde bir daha vurma dedim. Sonra bu bana yumruk attı bir anda ben de karşılık verdim. Yanda arkadaş vardı hemen araya girdi bunu uzaklaştırdılar sonra üstüme koşmaya başladı bu sırada bununla onceden kavgalı olan bir çocuk bu Mehmet'i tuttu tutarken de bir iki tane geçirmiş. Söylediğine göre taraflar ayrıldı. Tuvalete gittim geldim sınıfa girdim bu çocuk yine benim üstüme saldırdı tekrar arkadaşlar ayırdı. O sırada bunun gözlügü batmış mı ne bir şey olmuş kaşının altı açılmış ama ben hiçbir şekilde bunun yüzüne falan vurmadım. Ardından bana tehditler savurmaya başladı çıkışta burnunu kıracağım diyerek çıktı sınıftan. Sonra koşa koşa müdür yardımcısının yanına gidip beni şikayet etmiş gözünü falan göstermiş. Müdür beni yanına çağırdı ben de olayı bu şekilde olduğu gibi anlattım. Sizce ceza alır mıyım?
Bir de olayın devamında benim bununla ortak olan arkadaş grubum vardı onlar da eve gider gitmez beni wp grubundan atmışlar. Söylemeyi unuttum 12. sınıfım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı