Merhaba, 12. sınıfım ve 2 haftadır elektronik sigara kullanıyorum. Bugün okula götürdüm ve ilk ders arama yaptılar 3 çakmak 1 paket sigara ve benim elektronik sigara bulundu işin disiplin tarafı nasıl olur ve elektroniği geri alabilir miyim?
Merhaba, 12. sınıfım ve 2 haftadır elektronik sigara kullanıyorum. Bugün okula götürdüm ve ilk ders arama yaptılar 3 çakmak 1 paket sigara ve benim elektronik sigara bulundu işin disiplin tarafı nasıl olur ve elektroniği geri alabilir miyim?
Alırsın kanka üstüne birde müdür yardımcısı likitini falan doldurur.Merhaba, 12. sınıfım ve 2 haftadır elektronik sigara kullanıyorum. Bugün okula götürdüm ve ilk ders arama yaptılar 3 çakmak 1 paket sigara ve benim elektronik sigara bulundu işin disiplin tarafı nasıl olur ve elektroniği geri alabilir miyim?
Silah götürseydiniz bir de.
Geçen sene bizim sınıftan birinde satır çıkmıştı.Silah götürseydiniz bir de.
Bana göre uğraşması daha iyi belki bir daha okula sigara götürmeyi hawli olmak zannedip bir daha götürmessin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.