Vallahi o senelerde çektim biraz, doktorum tüm tahlilleri yaptırdı ama her şey normaldi. Evdeyken sorun yok ama toplu alanlarda büyük sıkıntı oluryordu bu olay. Sonradan yıl sonuna doğru korona geldi ve evde kaldığım için sorun olmadı. Bir süre sonrada geçti.
Bu geçiş döneminde en çok fark ettiğim şey sorunları takmamak. Okul yüz yüze iken dersleri çok fazla takıyor. Sevdiğim kız bana değer versin diye fazla önemsiyor, stres yapıyordum her şeyi. Korona başladı hiçbir şeyi umursamamaya başladım. Sadece keyfime bakıp işleri gerektiği kadar yapınca yavaş yavaş bu olay azaldı. Şu an yok bile. Hatta hani vücut o kadar yaptıki artık zorlasamda olmuyor.
Toplu bir ortamda yanımdaki insanların gururdayınca aklıma geliyor, moralleri bozulmasın diye komikliğe vuruyorum çünkü biliyorum ne kadar kötü bir şey olduğunu

. Tabii onlarınki genelde açlıktan ama olsun

.
Önerim bir doktora görün eğer sağlıksal bir şey yoksa direk bir şeyleri fazla sorun ettiğinden. Umursamamaya çalış sorun etme, kendine vakit ayır. Yaklaşık 1 yıl çektim ben bu illeti. Umarım hızlıca atlatırsın sende. Geçmiş olsun.