Bizim sınıf ortalığı yıkıyor bende izliyorum neler yaptılar şöyle bir özet geçeyim
1.öğretmen koltuğunu kırdılar (kimse bir şey vermedi değişti)
2.ışığın açma kapama tuşunu kırdılar yarım çalışıyor(öğretmenler fark etti ama üstüne gitmediler)
3.öğretmenler masasını çıkardılar ama sonra geri bir şekilde taktılar
4.Dersimiz bilgisayar ile ilgili olduğundan PC odasına gidiyoruz oradaki klavye ve fare Allah rahmet eylesin.
5. ha bir de bizimkiler kendi arasında dövüş yaparken tahtaya vuruyorlar kendilerini bir gün oda kırılacak.
Başlıkta da yazdığım gibi, liseye gidiyorum ve bugün arkadaşlarla aramızda şakalaşıp birbirimizi gaza getirdik ve kapıya tekme attım. Kapı müdür yardımcısı tarafından kitlenmişti ve biz de merak ediyorduk içinde ne olduğunu. Kapının açılması için kulp tarafına tekme atılması gerektiği için vurdum ve kapı kilitli olduğu için kolun olduğu yer kabak gibi açıldı ve mekanizma olduğu gibi kapıdan söküldü. Müdür falan kimse daha bilmiyor. En fazla ne olabilir?
Ne diye okuyorsun sen ?
Kapı kırmak için mi okula gidiyorsun ?
Saçma sapan sosyal medya'dan özenerek yaptığınız Challange'lar ile mi dönüyor sanıyorsunuz bu hayat ?
Ne diye okuyorsun sen ?
Kapı kırmak için mi okula gidiyorsun ?
Saçma sapan sosyal medya'dan özenerek yaptığınız Challange'lar ile mi dönüyor sanıyorsunuz bu hayat ?
Şu cümlenle bile ne kadar lakayıt ve terbiyesiz biri olduğunu kanıtlıyorsun.
Sen boşuna okuyorsun.
Bu dediğimi 3-5 yıl sonra anlayacaksın fakat iş işten geçmiş olacak.