Okulda kırılan kapı yüzünden disiplinde ne olabilir?

• Konuyu başlatan 378923
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 171
  • Görüntüleme 14.055
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de sınıf dolabının camını kırmıştım parasını ödemiştim. Disipline vs gitmedim.

Bizim sınıfta florasan düşmüştü herkes 1,5 TL vermişti öyle kapanmıştı ama sizin müdürün insafına kalmış sizin durum.

Bizim sınıf ortalığı yıkıyor bende izliyorum neler yaptılar şöyle bir özet geçeyim
1.öğretmen koltuğunu kırdılar (kimse bir şey vermedi değişti)
2.ışığın açma kapama tuşunu kırdılar yarım çalışıyor(öğretmenler fark etti ama üstüne gitmediler)
3.öğretmenler masasını çıkardılar ama sonra geri bir şekilde taktılar
4.Dersimiz bilgisayar ile ilgili olduğundan PC odasına gidiyoruz oradaki klavye ve fare Allah rahmet eylesin.
5. ha bir de bizimkiler kendi arasında dövüş yaparken tahtaya vuruyorlar kendilerini bir gün oda kırılacak.

Ve daha kimse ceza yemedi.

Başlıkta da yazdığım gibi, liseye gidiyorum ve bugün arkadaşlarla aramızda şakalaşıp birbirimizi gaza getirdik ve kapıya tekme attım. Kapı müdür yardımcısı tarafından kitlenmişti ve biz de merak ediyorduk içinde ne olduğunu. Kapının açılması için kulp tarafına tekme atılması gerektiği için vurdum ve kapı kilitli olduğu için kolun olduğu yer kabak gibi açıldı ve mekanizma olduğu gibi kapıdan söküldü. Müdür falan kimse daha bilmiyor. En fazla ne olabilir?

Eki Görüntüle 1325156

Parasını alır ve yenisini yaptırır muhtemelen.

Şu cümlenle bile ne kadar lakayıt ve terbiyesiz biri olduğunu kanıtlıyorsun.
Sen boşuna okuyorsun.
Bu dediğimi 3-5 yıl sonra anlayacaksın fakat iş işten geçmiş olacak.

Bir hata yapmış hocam. Belki arkadaşlarının gazına geldi bilemeyiz. Tövbe eder bir daha yapmaz olur gider, affetmek büyüklüktür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı