Okulda kıyafet yüzünden tutanak yemek

Esat Mehmet

Femtopat
Daha fazla  
Ben meslek lisesinden bir Anadolu lisesine nakil aldırdım. Ve şu an Anadolu lisesindeyim. Dün sınavlara girdik vs. aniden müdür yardımcısı elinde kağıtlarla sınıfa daldı. Okul forması giymeyenler için tutanak kağıdıymış, sınıfımızı numaramızı falan yazdırdı bize. Ben de yeni nakil olduğum için forma almaya gittiğimizde bedenime göre forma yoktu. Boyum da uzun, forma kalıpları dar olduğu için en büyük bedeni bile bana olmuyordu öyle düşünün. O an açıklamaya çalıştım fakat ne egoysa dinlemeye bile tenezzül etmedi, ben de bu müdür yardımcılarını anlamıyorum. Neyse sınıfa fırça çekti falan derken bize dağıttığı kağıtları almadan gitti. Tekrardan aynı durumu yaşamaktan korkuyorum, iyi de bir öğrenciyim hep benim başıma geliyor şöyle saçmalıklar. Bugün gidip yine konuşacağım, madem çok biliyor beni nereden forma temin edeceğim hakkında yönlendirsin çünkü anlaşmalı oldukları dükkan da bedenime göre okul forması yok. İçimi dökmek istedim biraz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Müdür yardımcılığı zaten özellikle 2015 yılından sonra ne kadar boş beleş din öğretmeni, bazı siyasi parti tandanslı kişiler varsa verildiği bir ünvan oldu. Fazla ciddiye almana gerek yok, gelir bağırır çağırır gider. Tutanak ise adı üstünde sadece bir olayı not almaktır bir yaptırım türü değildir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı