Okulda lavaboya gitmemek için ne yapılabilir?

Bizim okul tuvaletinde idrar kokusundan fazla sigara kokusu var. Merdivenlerden aşağı inerken tam tuvalete yaklaşınca birden sigara kokuları yayılıyor etrafa, içmiş kadar oluyorum.
Öğle arasının ortalarında kimse olmuyor. Bizim sınıf erkekler tuvaletinin karşısında olduğu için 10. sınıfta kapıyı açamıyorduk.

Eğer gitmek istemiyorsan, tutmaktan başka çaren yok. Onu da tavsiye etmiyorum.

Eğer gitmek istemiyorsan, tutmaktan başka çaren yok. Onu da tavsiye etmiyorum.
Ablamın bir arkadaşı, annesi izin vermediğinden dolayı 4 sene boyunca her tuvaleti geldiğinde karnı ağrısa bile tutmuş. 5. sınıfa geçtiğinde iki böbreği de iflas etti. Hala diyalize gidiyormuş.

Ablamın bir arkadaşı, annesi izin vermediğinden dolayı 4 sene boyunca her tuvaleti geldiğinde karnı ağrısa bile tutmuş. 5. sınıfa geçtiğinde iki böbreği de iflas etti. Hala diyalize gidiyormuş.
Hocam şöyle diyeyim. Benim ortaokul 5'ten beri, okulda nadir olarak en fazla 2 kere lavabo ihtiyacım gelmiştir. Ki sizin dediğiniz kişi, 4 sene boyunca tutmuş. Ben okul dışında hiçbir şekilde tutmuyorum. Ki okulda bile nadir geleceğini düşünüyorum. Ama 8 saat ne yaparım, onu merak ediyorum. Ortaokul 6 saatti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı