volkSWAGen666
Centipat
Hiçbir bilgiyi bugüne kadar hiç kullanmadım.
Bütün bilgiler işe yaramıyor bence. 4 işlemden sonrasının hayatım üzerinde bir etkisi olmadı. Hiçbirini kullanmıyorum 4 işlem dışında. İlaç yapmada kullanılan doz beni alakadar etmeyeceği için bu da bana göre gereksiz bilgiye girer.Matematik oldukça kullanışlıdır. Hiçbir bilgi dediğin için ekleyeyim sigara + ekmek aldığını varsayalım onu bile okulda öğrenip hesaplayarak alıyorsun. İleri matematik müthiş bir şey ileri düzey matematik ile Fizik yapabilirsin, ilaç yapmada kullanılan dozu öğrenebilirsin. Kimya ve biyolojiden bahsetmiyorum bile. Sadece boş gelip boş gittiğimiz için bir işe yaramayacakmış gibi duruyor.
Eklemyi unuttum fizik kurallarını bilmek gerçek hayatta çok fazla olmasada insanın hayatını gerçekten kurtarır.
Tamam güzel kardeşim sen öyle bil .Evet çok doğru sigara + ekmek alabilmek için tam olarak 12+4 sene eğitim görmeliyiz.
Hepinize oturup işlev anlatamam ki hepiniz bir işe yaramayacağını düşünün arkadaşlar bir şey diyemem .Bütün bilgiler işe yaramıyor bence. 4 işlemden sonrasının hayatım üzerinde bir etkisi olmadı. Hiçbirini kullanmıyorum 4 işlem dışında. İlaç yapmada kullanılan doz beni alakadar etmeyeceği için bu da bana göre gereksiz bilgiye girer.
Hiçbir bilgiyi bugüne kadar hiç kullanmadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.