Okulda parmağım kırıldı

Uzunca bir süre derslerde not alamayacak olman umurunda değil de, fareyi tutamadığın için mi üzülüyorsun?
Hocam konuya biraz da sert dalmadınız mı? Arkadaşında kalbi var kırılır falan biraz alttan alıp öyle yorum yapsaydınız şu an gençiz her şey olur kanımız kaynıyor yani.
 
Arkadaşların gazına gelip duvara çok set bir yumruk attım. Sağ elimdeki serçe parmağım içine göçtü ve arkasındaki kemik ortadan ikiye kırıldı, elimde büyük bir şişkinlik oldu, önce hiç acımadı "aha elim yamuldu la" diye arkadaşlarla eğlendik. Çıkık sandım üzerine bastırıp düzeltmeye çalıştım o an çok acıdı neredeyse ağlayacaktım. Meğer üzerine bastırdığım şey çıkık değil kırılan kemikmiş. Hemen öğretmenlerime haber verdik okula ambulans geldi. Ambulanstaki abi de çok eğlenceli biriydi teselli etti. Ambulansın arkasından babam ve bir öğretmenim takip etti. Hastanede röntgen çekildi ardından kırılan kemik yerine oturtuldu. Neredeyse ağlayacaktım, elim alçıya alındı. Şu anda evdeyim ve sol elime mouse kullanmayı öğretiyorum.
Hocam o boksör kırığı diye geçiyor. 2 ay önce ben de yaşadım 1 ay boyuca sağ elim alçılıydı ve ben de sizin gibi ilk başlarda bilgisayar kullanımı konusunda zorlandım fakat ilk haftadan sonra alışıyor insan. Fakat sorun şu ki bu kırığı yaşayanların söylediklerine göre kırıktan 2 yıl geçse bile ara sıra halen acısı olabiliyormuş. Benim şu an için bir sıkıntım yok fakat sağ elimin serçe ve yüzük parmağını bir şeyle zorlamaya aşırı korkuyorum. Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede alçı çıkar.

Edit: İlk hafta mümkün olduğunca kalsiyum içeren kırmızı et gibi şeyler tüketmeye çalışın. Kasaptan kemik alıp suyunu kaynatıp her ne kadar biraz iğrenç olsa da içebilirsiniz. Oldukça yararlı ve kemiğin daha hızlı kaynamasını sağlar.
 
Geçmiş olsun hocam, bir daha duvara kafa tutmayın :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
1:46 - 2:02.

Hocam videoyu paylaşırken direkt dakikası ile paylaşabilirsiniz.

Bunun için:
Önce istediğiniz dakika ya gelin.

1631627461033.png


1631627485706.png


1631627505773.png


Bu adımları takip edin ve kopyala tuşuna basın. Sonra da linki atın ve bu kadar.
 
Büyük geçmiş olsun aynısını ben de 1 yıl önce yaşadım. Orta parmağım kırılmıştı, yerinden çıkmıştı ve sinirlerim kopmuştu. Ameliyat olmam gerekti ve olduktan sonra parmağın eskisi gibi olmayacağı söylendi ve hala eskisi gibi değil ara sıra tutukluk yapıyor. Umarım bir daha yapmamanız gerektiğini öğrenmişsinizdir şahsen ben öğrendim açıkçası.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı