Okulda şiddete uğradım bunu Cimer'e şikayet edebilir miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam herhangi bir kamera görüntüsü var mı? Aynı zamanda darp raporu var mı? Konuya sonradan dahil oluyorum mesajların hepsini incelemedim ama şu 2 soru bu konuda size yardımcı olacaktır.

Hocam bizim okul meslek lisesi değil yalnız böyle bir olayı sadece bana yapıyorlar özel okul olduğu için yılda 1-2 kere oluyor böyle olaylar.

Hocam herhangi bir kamera görüntüsü var mı? Aynı zamanda darp raporu var mı? Konuya sonradan dahil oluyorum mesajların hepsini incelemedim ama şu 2 soru bu konuda size yardımcı olacaktır.
Hayır hocam yok ama şahit var.

Hocam bizim okul meslek lisesi değil yalnız böyle bir olayı sadece bana yapıyorlar özel okul olduğu için yılda 1-2 kere oluyor böyle olaylar.
Valla hocam önerim olayı unutmanız ve darbeden şahısla bir daha muhatap olmamanızdır. Eğer çok ciddiyse ve belirgin şiddet izleri varsa vücudunuzda darp raporu almayı deneyin.

Polise şikayet etmen daha iyi olur CİMER'de ilgilenmezler.
Haklısınız hocam CİMER'in pek bir şey yapacağını sanmam. Karakola gitmek daha mantıklı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…