Okulda şiddete uğradım bunu Cimer'e şikayet edebilir miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam işin içinde olan biri olarak çocuğun ceza alacağını sanmıyorum. karakola gitseniz sizden isteyecekleri şey darp raporu darp raporunda da doktor
basit tıbbi müdahale ile giderilebilir diye rapor verir savcılık da serbest bırakır zaten yaşı küçük diye. Bence müdüre söyleyin disiplin suçu versin. bunu okuyan arkadaşlara da tavsiyem biri size vuruyorsa dövülmeyin dayak yediğinizle kalırsınız.

Nefsi müdafaa suç değil zaten hocam.
Hocam işin içinde olan biri olarak çocuğun ceza alacağını sanmıyorum. karakola gitseniz sizden isteyecekleri şey darp raporu darp raporunda da doktor
basit tıbbi müdahale ile giderilebilir diye rapor verir savcılık da serbest bırakır zaten yaşı küçük diye. Bence müdüre söyleyin disiplin suçu versin. bunu okuyan arkadaşlara da tavsiyem biri size vuruyorsa dövülmeyin dayak yediğinizle kalırsınız.

Ben sözlü akran zorbalığından bahsediyorum şuan.

Hocam işin içinde olan biri olarak çocuğun ceza alacağını sanmıyorum. Karakola gitseniz sizden isteyecekleri şey darp raporu darp raporunda da doktor.
Basit tıbbi müdahale ile giderilebilir diye rapor verir savcılık da serbest bırakır zaten yaşı küçük diye. Bence müdüre söyleyin disiplin suçu versin. Bunu okuyan arkadaşlara da tavsiyem biri size vuruyorsa dövülmeyin dayak yediğinizle kalırsınız.

Konu sahibi müdüre şikayet etmiş şiddet uygulayan uyarı almış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı