- Makaleler
- 13
Hocam sadece sözlü zorbalığı nereye edeyim? (Okul yönetimi hariç)
Hocam sadece sözlü zorbalığı nereye edeyim? (okul yönetimi hariç)
Fiziksel olarak çok bir şey değildi ama psikolojik olarak bayağı yıkıldım.
Onu ettim hocam şuan konuştuğumuz ayrı.hocam eğer ciddi bir şey yoksa uğraşmayın allaha havale edin boşverin uğraşmayın
Onu ettim hocam şu an konuştuğumuz ayrı.
Ayrıca şikayetimin isimsiz olmasını istiyorum. İspiyoncu diye yine zorbalık yapıyorlar.
Hocam işin içinde olan biri olarak çocuğun ceza alacağını sanmıyorum. karakola gitseniz sizden isteyecekleri şey darp raporu darp raporunda da doktor
basit tıbbi müdahale ile giderilebilir diye rapor verir savcılık da serbest bırakır zaten yaşı küçük diye. Bence müdüre söyleyin disiplin suçu versin. bunu okuyan arkadaşlara da tavsiyem biri size vuruyorsa dövülmeyin dayak yediğinizle kalırsınız.
Hocam işin içinde olan biri olarak çocuğun ceza alacağını sanmıyorum. Karakola gitseniz sizden isteyecekleri şey darp raporu darp raporunda da doktor.
Basit tıbbi müdahale ile giderilebilir diye rapor verir savcılık da serbest bırakır zaten yaşı küçük diye. Bence müdüre söyleyin disiplin suçu versin. Bunu okuyan arkadaşlara da tavsiyem biri size vuruyorsa dövülmeyin dayak yediğinizle kalırsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.