Okulda soyundurarak arama yaptırdılar

Bu olaydan sizin aileleriniz MEB'e iletmediği surece bir şey çıkmaz. Ailenize durumu anlatın ve diğerlerinin de anlatmasını isteyin hep birlikte MEB'e başvuru olursa ilgilenirler.

Liseyi bitireli uzun zaman oldu ve en fazla çantamıza veya tahta kenarlarına bakarlardı üst araması yoktu. Soyunmada neymiş ya askerlik gibi.

Eğer ortada çok ciddi şikayetler varsa (ki aramada bu şikayete konu olabilecek herhangi bir şey bulunmamış gördüğüm kadarıyla), evet bu arama için izin alınabilir. Ama bulunan şeyler çok daha ciddi şeyler olmalı telefon, makyaj malzemesi için bunun izni alınamaz.

Yanlış bilmiyorsam yanlarında bir polis olması şartıyla böyle aramalar yapılabiliyor ama tek başlarına yapabiliyorlar mı vs bilmiyorum.

Vallahi hangi devirdeyiz ya. Gelecek bizi soyacaklar aramaymış. Şikayet de bulunun yoksa bunlar çoğalır

Cevapları okurken harbiden niye itiraz etmedim diye düşündüm. O anda hiç aklıma gelmemişti. Sınıfmdan herkes dalgasını geçiyordu. Yolda aklıma geldi neye uygun bunu yaptılar diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…