Okulda utangaçlık

LynxC

Hectopat
Evde çok rahatım. Misafir falan gelince rahat olabiliyorum ama okulda çok utangaç oluyorum. Kimseyle konuşamıyorum, yemek yerken bile utanıyorum. Neden oluyor bilmiyorum ama bunlar sadece okulda oluyor. Okulda arkadaşlık kuramıyorum bu yüzden. Konuşurken hep takılıyorum. Dediğim gibi böyle sorunlar sadece okulda oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Evde çok rahatım. Misafir falan gelince rahat olabiliyorum ama okulda çok utangaç oluyorum. Kimseyle konuşamıyorum, yemek yerken bile utanıyorum. Neden oluyor bilmiyorum ama bunlar sadece okulda oluyor. Okulda arkadaşlık kuramıyorum bu yüzden. Konuşurken hep takılıyorum. Dediğim gibi böyle sorunlar sadece okulda oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm bu olayın üstüne gidip utandığın şeyleri yaparak bu saçma şeyi yenmek.

Bende tam tersi oluyor okulda bence hocadan çekinebilirsin ama Full sınıftaki kişiler varsa istediğimi yapabiliyorum bir konuş birileriyle bunlar tanımadığın kişiler değilki her gün görüyorsun çok sıkıntılı bir durum bence hayatının çoğunu okulda geçiriyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı