Okulda yaşadığınız komik anlar nelerdir?

Ortaokuldu, İngilizce sınavına girecektik. Hoca sınavın iptal olduğunu söyledi, ondan sonra sınıftakilerden biri "SINAV YOK!!" diye bağırıp zıplayarak sınıfın kapısının üstündeki camı eliyle vurarak tuzla buz etmişti. 😀
 
  • Öğretmenler odasında hocam ile bilgisayarda bir yazı yazarken içeri müdür yardımcısı girdi. "Hocam ben içeri girdiğimde baktığınız şeyi kapattınız, gizli bir şeye bakmıyorsunuz değil mi?" demişti. Gülmemek için zor tuttum kendimi.
  • Son ders bahçedeki çardakta 3 kişi ders yapıyorduk hocamız ile beraber. Sınıfın geri kalanı maç yapıyordu. Dersimiz bitti, kalkalım dedik. Hoca çardağın önünde durup bizimle konuşurken çardağa gelen top sonrası çardaktan kopan koca tahta hocanın kafasına düştü. Hocanın zarar görmediğini anladıktan sonra bayağı gülmüştük.
  • Sabah bir arkadaşım bana yanında torpil olduğunu, 1 hafta sonra dışarıda bir yerde patlatacağını söyledi. Aradan 3-4 ders geçti. Dersteyken koridordan yüksek bir ses geldi. Patlama sesi gibiydi. Hocamız hemen sınıftan çıkıp kontrol etmeye gitti. Ben daha anlamamıştım ne olduğunu. Geri geldiğinde sanki torpil patlamış gibi bir barut kokusu olduğunu söylediği an çok fena gülmüştüm.
  • Beden dersinde hoca herkesin kaç şınav ve mekik çektiğini not ediyordu. Sanırım şınavdı, 31 tane çekmiştim. Hoca kaç çektin diye sorduğunda 31 çektim hocam dedim. Sınıfça bir süre bakıştık sonrası kahkaha.

    Lise olduğu için bunlardan daha komik birçok şey oldu fakat akla gelmiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı