Okulda zaman nasıl geçer?

Skrotski

Hectopat
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
185
Yer
Romanya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bende ağır anksiyete ve birkaç psikolojik problem daha var. Okuduğum okulda kötü bir okul ve orada 7 saat durmak hiç arkadaşım olmadan beni rahatsız ediyor sürekli. Tedirginim dişlerim stresten kırılmaya başladı. Yazı yazmak için 100 kez soru soruyorum kendime. Acaba yazsam ne derler falan filan.
Sizce bunlar açığa geçmem için bir sebep sayılır mı devlet tarafından?
Ve nasıl dayanacağım 3 sene.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Okula öğrenmek için gidiyorsunuz. Öğrenmenize odaklanırsanız zaman kolay geçer, hatta yetmez. Geri kalan hiçbir şey önemli değil. Zaten tanıyacağınız herkesi de unutacaksınız.

Bu kadar rahat olamıyorum zaman hiç geçmeyecek gibi geliyor 3 sene gitmek korku ve endişe veriyor sürekli.
 
Her zaman çevrende senin kişiliğine, karakterine yakın biri olur. Bakmak ve görmek arasında ki fark budur. Çevreni gözlemle arkadaş olabileceğin birisi olacaktır. Bununla birlikte ben şunu yapsam nolur ne derler diye düşünme ileride başkalarına göre hayatını şekillendirdiğin için pişman olacaksın. Hapishane değil sonuçta orası stres yapmana gerek yok derslerine odaklan, resim yap ara sıra dışarı çık bank'ta otur hava al.
 
Her zaman çevrende senin kişiliğine, karakterine yakın biri olur. Bakmak ve görmek arasında ki fark budur. Çevreni gözlemle arkadaş olabileceğin birisi olacaktır. Bununla birlikte ben şunu yapsam ne olur ne derler diye düşünme ileride başkalarına göre hayatını şekillendirdiğin için pişman olacaksın. Hapishane değil sonuçta orası stres yapmana gerek yok derslerine odaklan, resim yap ara sıra dışarı çık Bank'ta otur hava al.

Bu geldiğim okula yeni geldim eski okulum daha iyiydi iyice bir üzgünlük var.
 
Bu geldiğim okula yeni geldim eski okulum daha iyiydi iyice bir üzgünlük var.
O her zaman olur, taşındığın zaman, okul değiştirdiğin zaman. Gençken tabii normal böyle hissetmen. Ancak şunu söyleyebilirim, Her zaman hayatının merkezinde kendin olmalısın. Arkadaşların önemlidir ve zamanında onlarla birlikte eğlenmişsindir gezmişsindir ama her biri hayatından kopup gidiyor zamanla. Alışmalısın buna. Hayatına birçok yeni arkadaş girecek ve hepsi ilk başta birer yabancı olacak senin için. Nasıl ki önce ki okulda ki arkadaşların'da zamanında birer yabancıysa. Kendine odaklan, derslerine çalış, spor yap, resim yap, dil öğren. Birçok hobi var yapacak.
 
Hocam derste vakit geçmiyor ise dersi dinleyin veya uyuyun ama tavsiyem dersi dinlemeniz çünkü 2.sınavlara giriceksiniz ocakta açılıyor açık lise kayıtları bende başvurmayı düşünüyorum mazeret olarak gerçekte yaşadıklarınızı yazarsanız ihtimal var.
 

Geri
Yukarı