Okulda zorbalanmak

mehmetAkif00

Centipat
Daha fazla  
Liseye geçtim 4 grup olarak oturuyoruz. Sebepsiz yere bana kötü şeyler dediler yapmayın dedim dinlemediler devam ettiler. Ne yapmalıyım?

Liseye geçtim 4 grup olarak oturuyoruz. Sebepsiz yere bana kötü şeyler dediler yapmayın dedim dinlemediler devam ettiler. Ne yapmalıyım?

Öğretmenine bu durumdan bahset? Çok zor olmaması lazım.

Bende liseye geçtim hani kimse bana karışmıyor kendi halimde takılıyorum. Ara sıra 11. sınıflar geliyor bela arıyorlar onun dışında bir problem yok.

Gül geç. Zorbalık yapanlar kendini peygamber sanan iki avuç zavallılardır. Gül geç başkasına değil kendine bak. Meslek lisesinde okuyan ve bana yapılmasa bile sınıf arkadaşlarıma zorbalık yapıldığından söylüyorum bunu. Ciddiye alma. Temaslı şekilde zorbalanıyorsan dayak yiyecek olsan da vur. İttirme. Sadece güçsüz de olsan vur karnına veledin. Fiziksel olmadığı sürece gül geç. Aynı zamanda sınıf hocana şikayet et.

Kardeşim niye takıyorsun? Bak şuan harbiden bütün içtenliğimle soruyorum. Abin olarak ve ya kardeşin olarak soruyorum bunu. Neden takıyorsun? Fiziksel özelliklerinle mi dalga geçildi? Yaptığın hareket A değil de B'ye benzediği için mi dalga geçildi? Sebepsiz yere kötü şeyler dediyse tek yapacağın şey var. Konuşmamak. Konuşmayacaksın kardeşim. Sen kimseden önemli değilsin. Bak aklını kullan biraz, insanlar seninle dalga geçip keyif alıyorsa insanlık dışına çıkmışlardır. Sen de akşam düşünürsün ya niye böyle böyle diye. Yapmayın dersen daha çok yaparlar. Yapmayın demeyeceksin. 4 kişi konuşurken dalga geçtilerse o an gülüp geçiceksin. Yarın hadi aynı yerde oturalım derlerse işim var diyeceksin. 3 gün geçer, ya niye gelmiyorsun kankaaaaaaa derlerse de canım istemiyor sağ olun de geç. Lütfen diyorum, kendini bu kadar değersiz hissettiricek insanlarla durma.

Kardeşim niye takıyorsun? Bak şu an harbiden bütün içtenliğimle soruyorum. Abin olarak veya kardeşin olarak soruyorum bunu. Neden takıyorsun? Fiziksel özelliklerinle mi dalga geçildi? Yaptığın hareket A değil de B'ye benzediği için mi dalga geçildi? Sebepsiz yere kötü şeyler dediyse tek yapacağın şey var. Konuşmamak. Konuşmayacaksın kardeşim. Sen kimseden önemli değilsin. Bak aklını kullan biraz, insanlar seninle dalga geçip keyif alıyorsa insanlık dışına çıkmışlardır. Sen de akşam düşünürsün ya niye böyle böyle diye. Yapmayın dersen daha çok yaparlar. Yapmayın demeyeceksin. 4 kişi konuşurken dalga geçtilerse o an gülüp geçiceksin. Yarın hadi aynı yerde oturalım derlerse işim var diyeceksin. 3 gün geçer, ya niye gelmiyorsun kankaaaaaaa derlerse de canım istemiyor sağ olun de geç. Lütfen diyorum, kendini bu kadar değersiz hissettirecek insanlarla durma.

Tüm durumu kısa bir paragraf ile özetledi. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı