Okulda soyadı yüzünden zorbalanmak konusunda ne yapılmalı?

Hocam haklısın biliyorum ama ben zaten kim ne derse desin gülüp geçiyorum cevap vermiyorum bazen ama içimde bir yerde bir sıkıntı kalıyor kendimde istemiyorum bu ismi soyismi.

Dostum bu sıkıntı sadece isim soyismin için geçerli değil hayatın adına. Dediğim gibi mevzu ismin-soyismin de değil. Bana kalırsa doğduğumdan beri dışarı çıkmak yürümek için uğraşmak da bana sıkıntı veriyor. Bunlarla yaşamayı öğrenmek kendin için yapabileceğin en iyi şey. İsmin soyadın olmaz yarın bir gün bambaşka bir şey için bunu hissedersin bunun sonu gelmez. İlerleyen dönemlerde insanların seni bununla görmemesi için çabalamalısın.

Hocam şimdi sen soy adının zorbalandığı için değiştirmek istiyorsun anladığım kadarıyla, ancak bazen güçlü olmak gerekiyor sadece 1 kere deyip geçme 1 kere yaparsan 1 kere daha yaparsın, o yüzden sadece akışına bırak gidecek bitecek zaten.

Hocam biliyorum her gün yaşadığım için zaman çok hızlı geçip gidiyor ama insanın içinde kalıyor.

Dostum bu sıkıntı sadece isim soyismin için geçerli değil hayatın adına. Dediğim gibi mevzu ismin-soyismin de değil. Bana kalırsa doğduğumdan beri dışarı çıkmak yürümek için uğraşmak da bana sıkıntı veriyor. Bunlarla yaşamayı öğrenmek kendin için yapabileceğin en iyi şey. İsmin soyadın olmaz yarın bir gün bambaşka bir şey için bunu hissedersin bunun sonu gelmez. İlerleyen dönemlerde insanların seni bununla görmemesi için çabalamalısın.

Hocam onun farkındayım ama cidden tam olarak öyle değil benim tek problemim bu derslerim iyi çalışıyorum ama sıkıntı ismim soyismimde degişsem problem kalmacak.

Hocam biliyorum her gün yaşadığım için zaman çok hızlı geçip gidiyor ama insanın içinde kalıyor.

Hocam onun farkındayım ama cidden tam olarak öyle değil benim tek problemim bu derslerim iyi çalışıyorum ama sıkıntı ismim soyismimde degişsem problem kalmacak.

Bazen kabullenmek gerekir yoksa içinde kalır zaten içini parçalar, tek çare kabullenmektir, inan tamamen kabullenince daha iyi hissedeceksin.

Bazen kabullenmek gerekir yoksa içinde kalır zaten içini parçalar, tek çare kabullenmektir, inan tamamen kabullenince daha iyi hissedeceksin.

Kabullenebilsem keske son 3 yıldır bu durumu yaşıyorum kabullenemiyorum ismimi yücel çağlar yapmak istiyorum böyle kendimi daha iyi hissediyorum.

Biraderim yanlış anlama aramızda takribi 6-7 yaş var tek sorunun ismin soyismin değil ve hayatın boyu da öyle kalmayacak.Sen sadece karşındaki insanları cezalandırmak istiyorsun.Bu bunu çözmeyecek maalesef.Yanlış anlama hayat tecrübem gördüğüm yaşadıklarım senden haliyle fazla olduğu için bunları söylemeyi hak görüyorum kendime

Bence soyadınızda bir problem yok. Zorbalamak isteyen her türlü zorbalar. Soyadınızı değiştirirsiniz sonra değiştirdiğiniz için yine dalga geçerler. O olmaz burnunuzla, kilonuzla vs. neyse artık dalga geçecek bir şey yine bulurlar. Bu yaşlarda bunlar normal. Size tavsiyem umursamamayı öğrenmeniz.

Biraderim yanlış anlama aramızda takribi 6-7 yaş var tek sorunun ismin soyismin değil ve hayatın boyu da öyle kalmayacak. Sen sadece karşındaki insanları cezalandırmak istiyorsun. Bu bunu çözmeyecek maalesef. Yanlış anlama hayat tecrübem gördüğüm yaşadıklarım senden haliyle fazla olduğu için bunları söylemeyi hak görüyorum kendime.

Yarın bir gün ismini değiştirdiğin zaman bile başka şeyler bambaşka şeyler çıkacak. Emin ol zor şeyler yaşasan da bu zorlukların en hafifi kalabilir ilerleyen zamanlarda senin için kafaya taktığından kafanda büyüyor. Hayatına yapabildiklerine ve yapmak istediklerine odaklanacaksın hepsi bu.

Biraderim yanlış anlama aramızda takribi 6-7 yaş var tek sorunun ismin soyismin değil ve hayatın boyu da öyle kalmayacak. Sen sadece karşındaki insanları cezalandırmak istiyorsun. Bu bunu çözmeyecek maalesef. Yanlış anlama hayat tecrübem gördüğüm yaşadıklarım senden haliyle fazla olduğu için bunları söylemeyi hak görüyorum kendime.

Sanmıyorum hocam ya zaten umursayan biri degilim ben buna çoktandır kafayı takmısım degişsem kendimi daha güçlü hissedeceğim.

Bence soyadınızda bir problem yok. Zorbalamak isteyen her türlü zorbalar. Soyadınızı değiştirirsiniz sonra değiştirdiğiniz için yine dalga geçerler. O olmaz burnunuzla, kilonuzla vs. neyse artık dalga geçecek bir şey yine bulurlar. Bu yaşlarda bunlar normal. Size tavsiyem umursamamayı öğrenmeniz.
öyle biriym zaten baska bişeyle dalga gecseler umrumda olmuyor ama adım soyadım hiç hoşuma gitmiyor sizlerden ricam avukat tanıdıgı fln olan bi yardımcı olsa

Sonunda duymak istediğim laf hocam internet üzerinden bir avukatla görüşüp yardım alabilsem süper olacak ama olmuyor tek basımada nasıl görüşcem ne yapacağım bilmiyorum.

18 yaşın altında olduğunuz için ailenizle birlikte görüşmeniz lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı