Okulda zorbalık görüyorum

Bana ters kalıyormuş yaw.

Tipik lise ergenlik çağları niye yaptıklarını onlarda bilmiyor emin ol.
Ama genelde okulda zorba olan insanlar gerçek hayatta kendilerini genelde ezik gördükleri için böyle davranıyorlar baskın olmak istiyorlar.
Lise hayatım benim de birkaç zorbalığa maruz kalmıştım güçlü görünürsen kimse dokunmaz ama onunda kötü etkileri var.
Sana bulaşan insanlarında pek akıllı olduğunu sanmıyorum bence öğretmenlerin yardımcı olabilir kız öğrenci olduğun için ya da onlarla konuşmayı deneyebilirsin bence güzel bir sohbet utanmalarini sağlar yoksa başka yollar düşünürüz.

Seni anlıyorum fakat kendine hobi edinmelisin. Elbet yapacak başka bir şeyler de vardır. Spora başlayabilirsin mesela.
Ben müziklerden hiç sıkılmam. Moralim bozulduğunda moral bozucu şarkılar yerine ruhumu canlandıracak şarkılar dinliyorum. Eğer arkadaş edinmek ve konuşup içini dökmek istiyorsan her zaman buradayım. Bir söyleyeceğin olursa beni etiketleyerek söyleyebilirsin, mâlum Technopat Sosyal'de özel mesaj bölümü bulunmuyor. Her zaman mutlu ol, kafana takma ve umursama. Sağlıcakla kal.

Ne desem az. Mutlu ettiniz beni. Ne kadar yüzlerinizi görmesem de sanal da olsanız her şey için teşekkür ederim buradakiler sayesinde aydınlandım. Şarkı çok dinlerim terapi gibi. Sen de mutlu ol her zamann.

Kaldıramıyorsa psikologa gitsin. Onu çağıramam bunu çağıramam diyor. Burdakiler ne zamandan belli psikolog oldu akıl veriyor herkese? Git diyor açık lise oku diyor. Kafası güzel arkadaşın.
Kardeşim bana bak, burada çözüm önermiyorsan git başka yerde artistlik yap. Neymiş efendim kendisi daha kötüleriyle karşılaşmış. Senin derdini dinlemek için değil bu konu. Madem çözüm sunamıyorsun git başka konuya. Seni tutan yok.

Çevrenizdeki büyük birisi varsa ondan yardım isteyebilirsiniz. Sizi yalnız sanmasınlar.

Çevresi, insanları düzgün bir okula nakil alman senin için iyi olacaktır. Bu tip insanlarla uğraşılmaz. Hayattaki amaçları kendi egolarını tatmin etmek için başkalarını ezmek. Eğer bu olmazsa hayatlarını sürdüremiyorlar ve kızlar düşmüyor maalesef. Dediğim gibi eli yüzü çevresi düzgün bir okula nakil alman senin için her yönden en iyisi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…