Okulda zorbalık görüyorum

Normalde 11. sınıf olmam gerekiyor ama bazı sebeplerden 10. sınıfa gidiyorum. Çevrede o kadar kötü huylu 2 yüzlü sürekli insan değiştiren sevgili değiştiren kavga çıkaran kısacası her türlü belası olan insanların çevresi var seviliyorlar, sayılıyorlar ve zorbalık görmüyorlar. Fakat benim kimseye bir zararım yok, hem 3 5 hafif şeyler olsa ne olur ki çevredeki arkadaşları daha kötüyken? Cidden hiçbir şey yapmadım, durduk yere sınıfta dışlanıyorum kimse beni ciddiye almıyor. Erkekler benimle uğraşıp duruyor. Yok Müslüman değilsin bilmem ne ve birkaç uğraşmalar sözler. Cuma günü arkadaşım ile okuldan çıkmış dolaşalım diye alt yoldan gittik önümüzde de sınıfımızdan 3 çocuk vardı ve bana durduk yere ayva fırlattı küfürler etti ben de pek bir şey demedim, dayanamayıp ben de küfür ettim ama çok ağır şeyler demedim küfür etmeyi sevmiyorum ama sinirime, ettim. Sonra boş verdik yürüdük bu sefer yine küfürler ederek bana ağzından ayva tükürmeye başladı. Sonra yine bir şey yapamadım, diyemedim çünkü gücüm yetmiyor keşke güçlü olsam da dövebilsem. Sonra yine arkamdan küfürler ederken biz karşıya geçtik onlardan kurtulmak için ve hala arkamdan boyumla dalga geçip durdular. Cidden boyumla dalga geçerlerse geçsinler ama bana durduk yere zorbalık yapmasınlar, dışlamasınlar. Sınıfta onlara bir şey yapmadım muhatap bile olmadım neyin tribindeler. Müdüre söyle falan demeyin müdürümüz değişti. Yeni gelen müdür çok şey biri anladınız siz asla yardımcı olmaz olaylar daha çok artar. Öğretmenlere de desem her şey daha kötü olur bir şey düzelmez ve aileme de anlatamam. Cidden bıktım artık ben bir kızım acaba beni çirkin buldukları için mi zorbalık yapıyorlar. Çünkü ortada bir sebep yok. Kendimi pek çirkin bulmuyorum, aşırı güzel de bulmuyorum ama cidden neden böyleler? Buradan anlatınca basit geliyor ama daha neler neler var, ben basit basit anlattım. Her gün ağlıyorum moralim bozuk. Umarım güzel şeyler yazarsınız. Özür dilerim çok uzattım ve buraya derdimi yazdığım için başka yazacak yerim yoktu pek. 🤧 Bu arada üstte dedim ama tekrar edeceğim. Cinsiyetim kız. Bu arada içine kapanık, utangaç, inatçı vb. biri değilim. Onlara paraları sözde yokken para bile verdim iyilik yaptım ama hala zorbalık.

Tipik lise ergenlik çağları niye yaptıklarını onlarda bilmiyor emin ol.
Ama genelde okulda zorba olan insanlar gerçek hayatta kendilerini genelde ezik gördükleri için böyle davranıyorlar baskın olmak istiyorlar.
Lise hayatım benim de birkaç zorbalığa maruz kalmıştım güçlü görünürsen kimse dokunmaz ama onunda kötü etkileri var.
Sana bulaşan insanlarında pek akıllı olduğunu sanmıyorum bence öğretmenlerin yardımcı olabilir kız öğrenci olduğun için ya da onlarla konuşmayı deneyebilirsin bence güzel bir sohbet utanmalarini sağlar yoksa başka yollar düşünürüz.

Teşekkür ederim güzelce yazdığın dertleştiğin için. Umarım daha mutlu olursun. Ama sorunlardan biri de bu kafa dağıtabilecek arkadaşlarım yok. Kafa dağıtabilecek bir yer bile yok burada, gezecek yer yok, oturacak düzgün bir bank dahi yok s.oktumun yerinde. Sürekli evde Pc, telefon başında yatarak geçiriyorum. Gezecek yer olsa, en kötü oturacak güzel bir çevre olsa, kafamı tek başıma da olsa dağıtırdım ama burası beni çok ürkütüyor, kötü anılarım aklıma geliyor sokakları gördükçe.
Seni anlıyorum fakat kendine hobi edinmelisin. Elbet yapacak başka bir şeyler de vardır. Spora başlayabilirsin mesela.
Ben müziklerden hiç sıkılmam. Moralim bozulduğunda moral bozucu şarkılar yerine ruhumu canlandıracak şarkılar dinliyorum. Eğer arkadaş edinmek ve konuşup içini dökmek istiyorsan her zaman buradayım. Bir söyleyeceğin olursa beni etiketleyerek söyleyebilirsin, mâlum Technopat Sosyal'de özel mesaj bölümü bulunmuyor. Her zaman mutlu ol, kafana takma ve umursama. Sağlıcakla kal. 👍

Seni anlıyorum fakat kendine hobi edinmelisin. Elbet yapacak başka bir şeyler de vardır. Spora başlayabilirsin mesela.
Ben müziklerden hiç sıkılmam. Moralim bozulduğunda moral bozucu şarkılar yerine ruhumu canlandıracak şarkılar dinliyorum. Eğer arkadaş edinmek ve konuşup içini dökmek istiyorsan her zaman buradayım. Bir söyleyeceğin olursa beni etiketleyerek söyleyebilirsin, mâlum Technopat Sosyal'de özel mesaj bölümü bulunmuyor. Her zaman mutlu ol, kafana takma ve umursama. Sağlıcakla kal. 👍
Ne desem az. Mutlu ettiniz beni. Ne kadar yüzlerinizi görmesem de sanal da olsanız her şey için teşekkür ederim buradakiler sayesinde aydınlandım. Şarkı çok dinlerim terapi gibi. Sen de mutlu ol her zamann.

Kaldıramıyorsa psikologa gitsin. Onu çağıramam bunu çağıramam diyor. Burdakiler ne zamandan belli psikolog oldu akıl veriyor herkese? Git diyor açık lise oku diyor. Kafası güzel arkadaşın.
Kardeşim bana bak, burada çözüm önermiyorsan git başka yerde artistlik yap. Neymiş efendim kendisi daha kötüleriyle karşılaşmış. Senin derdini dinlemek için değil bu konu. Madem çözüm sunamıyorsun git başka konuya. Seni tutan yok.

Çevrenizdeki büyük birisi varsa ondan yardım isteyebilirsiniz. Sizi yalnız sanmasınlar.

Çevresi, insanları düzgün bir okula nakil alman senin için iyi olacaktır. Bu tip insanlarla uğraşılmaz. Hayattaki amaçları kendi egolarını tatmin etmek için başkalarını ezmek. Eğer bu olmazsa hayatlarını sürdüremiyorlar ve kızlar düşmüyor maalesef. Dediğim gibi eli yüzü çevresi düzgün bir okula nakil alman senin için her yönden en iyisi olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı