Okulda zorbalık görüyorum

Banada aynısı olmuştu ve en yakın arkadaşım tarafından. Hep böyle saçma sapan şeyler söylüyordu sonra ben bunu abime anlattım. Ben abimi annemden babamdan daha çok severim. Oda geldi uyardı yapmayın diye sonra o devam etti. En son gittim yanıma geldiklerinde 3 kişi daldım içlerine hepsine vurmuştum kaçmışlardı sonra. Tabi sen kızsın ve gücün olmadığını söylemişsin tavsiyem en sevdiğin yani seni en çok seven kişiye söylemen. O sana yardım edecektir. İntihar falan yazmışsın ama yapamazsın çünkü can tatlıdır. Asla deneme bile.

Başka bir okula nakil verebilsiniz hocam. Kavga çalacsğınız son kapı olsun. Ayrocw neden 10.sınıftasınız dinlemekten isterim eğer özel değilse.

Hayır Technopat'ı samimi bulabilirsin tamam, benim için sorun değil. ama böyle önemli bir konuyu herkesten önce ailesiyle paylaşması lazım.
Dostum konuyu tam okumadan yorum yapmasaydın keşke. Kendisi müslümanlığa sıcak bakmıyormuş ancak ailesinin haberi yokmuş. Arkadaşa zorbalık yapanlar olur da ailesine kendisinin müslüman olmadığını söylerse diye korktuğundan dolayı ailesine söyleyemiyor.

Peki bu arkadaş ailesinden saklarkan neden bu arkadaşlarla Allah'a inanmadığını paylaşmış?

Konu 21 sayfa kusura bakmayın hepsini okumadığım için. Ben böyle pislik yapıyorlarsa söylerdim aileme zaten bilinçli bir aileyse oturup konuşur anlatır değilse de kızarlar ama çocuklar her türlü cezasını alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…