Okulda zorbalık görüyorum

Böyle önemli ve psikolojik sorunları foruma yazmak yerine gerçekten konudan anlayan aile,psikoloji doktoru,okul yönetimi gibi yerler varken burda sadece zaman kaybediyorsun.
 
İlkokul yada ortaokul olsa okul değiştir diyeceğim ama lise olunca sıkıntı

gücün yoksa o ortamlardan kaçmaya çalış yardım edebilecek biri bile varsa yardım iste intihar konusuna gelirsek değmez
 
@Mamaqiyus işte her aile sizin gibi değil. Daha geçenlerde kendisini taciz eden amcasını ailesine söylediği ve ailesi ona inanmadığı için intihar eden bir genç kızımızın haberini duymadınız mı?

Polisi arayıp söylese kadının beyanı esas zaten direkt alırlardı amcasını.
Sende küfür edip tükürüyorlarsa polisi ara taciz ediliyorum de bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mı?
 
Kardeşim bana bak, burada çözüm önermiyorsan git başka yerde artistlik yap. Neymiş efendim kendisi daha kötüleriyle karşılaşmış. Senin derdini dinlemek için değil bu konu. Madem çözüm sunamıyorsun git başka konuya. Seni tutan yok.
Açık liseye gitmek mi çözüm? Ben psikologa git diyorum arkadaşa.
 
İçine at. Eskiden ortaokuldayken ilk kavgamı yapmışdım. Yaklaşık 10 11 kişi vardı. benim arkadaşımı (sınıf arkadaşımı) köşeye çekmişler itip duruyorlardı. sonra bende gördüm hemen yanlarına gittim. bana da sanane uza falan diyorlardı sonra küfürler falan edince dayanamadım içlerine zıpladım kime gelirse vurdum. zor tuttular beni tabii 1 2 yaş büyükler bizden. sonra bittin olum sen diyerek gittiler ama birşey yapmadılar daha sonra arada bir kışkırttılar. bir gün birisi geldi benimle dalga geçti (onlardan daldığım kişilerden)dalga değil de küfürde diyebiliriz sonra tehdit falan etti ben bir şey yapmadım ama okul çıkışı gururum kırılmıştı yani kız gibi ağlamak değil de gururum kırıldığı için birden ağladım.eve gelince babam öyle görünce beni babam durumu anlatmamı istedi. bende anlattım.çocuğu bulduk okul dışında oturuyor racon keser gibi korkuttuk fotoğrafını çekti babam öyle böyle dedi çocuk ağlayarak gitti bir daha da bana bulaşamadılar. Yani aile bireyine ya anlat ya da içine bırak.
asla içinine bırakmanı tercih etmem sonra o içine attığın his birden patlayabilir
 
Açık liseye gitmek mi çözüm? Ben psikologa git diyorum arkadaşa.
Psikoloğa gitmiştim ortaokuldayken. Sonra annem bir daha gitmeyelim dedi. Ve buraya biraz uzak olduğu için ve 18 yaşından küçük olduğum için pek psikoloğa gitme fırsatım olmuyor anne/babasız asla bakmıyorlar keyfimden değil. Açıktan da okumak hiç istemem daha da kötü olur her şey.
Böyle önemli ve psikolojik sorunları foruma yazmak yerine gerçekten konudan anlayan aile,psikoloji doktoru,okul yönetimi gibi yerler varken burda sadece zaman kaybediyorsun.
Aklıma gelmiyor sanki. Psikoloğa da gitmiştim ortaokulda iken. Bazı sebeplerden dolayı şuan gidemem. Belirttim zaten buraya yazdığımın nedenini de ve mahçup olduğumu da belirttim? Ozaman okuma ben sadece içimi dökmek istedim ne kadar yeri olmasa da silerim merak etmeyin.
Bu
Durumu ailenize anlatıp okulunuzu değiştirin.
Bu aklıma geliyor. Ama Okul değiştirmem neredeyse imkansız. Ben de isterdim başka okula gitmek. Ama lise olunca kolay olmuyor. Şehir dışına da göndermezler.
 
Gerçekten size uygulanan fiziki bir şiddet varsa (Kanıtlanabilir bir şiddetten bahsediyorum) ortada ailenize anlatıp şahıslara dava açabilirsiniz. Yada dişinizi sıkıp oturacaksınız. İntihar etmeyi düşündüğünüzü söylemişsiniz. İntihar sadece bir kaçış yoludur ve bunu düşünmeden önce kendinize gerçekten bu şekilde ölüp ölmek istemediğinizi sorun. Bende 2 yıl boyunca depresyondaydım ve 2 kere intihara kalkıştım. Beni o halki durumumdan kurtaran şey "Berserk" adlı bir manga olmuştu. Bana her durumda ayakata dimdik durmayı öğretti. Sizde nasıl bir etki bırakır bilmiyorum ama lütfen kendinize zarar verecek eylemlerde bulunmayın. Bu hayatta tek sahip olduğunuz şey kendi canınızdan başka bir şey değil. (Bunları sadece sizin konunuzu okuyup cevapladım başkaları ne dedi bilmiyorum)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı