Okulda zorbalık görüyorum

Rica ederim.Okulda rehberlik öğretmeniniz varsa onada danışabilirsin.Ayrıca din konusuna gelirsek,burası özgür bir ülke.İsteyen istediği gibi yaşar.Sana laf atmaları tamamen kendi kas kafalıklarındandır.

Bu tarz durumlarda her şeyin dediğiniz kadar rasyonel ilerleyeceğine inanıyor musunuz gerçekten? Yazdıklarınızı okuyunca hiç lise ortamında bulunmadığınızı düşündüm. Size yardımcı olayım; Asla olgunlaşmamış, hemen herkesin bir dikkat çekme çabası içinde olduğu soğuk bir ortam hayal edin. Buna orada her gün saatlerce bulunmanız gerektiği gerçeğini de eklediğinizde o realite çok değişkenli bir hal alıyor.

Ve evet, o aşamada yargı, "çocuktur yapar." skalasından öteye çoğu zaman gitmiyor. Bunu da eklemek lazım. Bu o kadar çabuk kestirip atılacak bir mesele değil.

Hiç bir şey yapmadım. Fake de değil. Durduk yere neden buraya derdimi yazayım ki. Dikkat çekmek istesem daha ünlü aktif bir yerde video paylaşıp anlatırım. Anlatmak da hakkım ama ben dikkat çekmek de istemiyorum. Yalan da söylemiyorum inanmıyorsanız boş yapmayın lütfen. Çok üzülüyorum sizler bali yapmayın. Canınız sağolsun. Kendimi savunsam suç, savunmasam suç ayrı komiksiniz. Hiç bir şey yapmadım yaptıysam da onlar bana ilkten sataşmıştır sadece bir kızım arkamda duran kimse yok çevrem yok en fazla ne yapabilirim. Tanımıyorum bile onları. Lütfen yapmayın.
Özür dilerim. Kimsenin sevgili yapması beni ilgilendirmez. Orada anlatmak istediğim farklıydı. Genellikle benzer çevreden sevgili yapıyorlar. Aralarında dedikodular vb. çıkıyor kavga ediyorlar burası büyük bir yer olmadığı için çoğu şeyi biliriz. Yanlış anlamayın lütfen. Ben başka bi anlam da örnek verdim. Hepsinin geçmişleri vb. var. Lütfen beni insan kayıran biri sanmayın orada cümle devrikliği de oluşmuş olabilir.

Hocam okuyamadım bile paragraf kullansaydınız ya?
Okumadığımdan sizi erkek sanıyorum kaç saattir. Öyle ise polise haber etsene bak ne senaryolar olacak. Mahvederler adamı öyle bir şey ise.

@Heisenbergin öyle bir ortam yok, bahsettiğin kişiler ailelerinin laf geçiremediği şımartılmış bir avuç çocuktan fazlası değil. Benim kardeşim, yeğenim bana bunu anlatacak o çocuklar değil sataşmak 10 metre yakınına yaklaşamazlar. Burası Türkiye en fazla vereceğim bir ifade ve sonrasında salınmak olur. Onlara o korku bir ömür yeter.

Ya yolda ayva ağacı vardı ne abarttınız ordan geçerken çekip atarım bile o ağacı. Yalan da değil zaten açıkladım diğer mesajda sizin tercihiniz. Ve aşırı değişik olay değil daha kötü yaşanmışlıklar gördüm ve duydum yaşadım. Ön yargılı olmayın rica ediyorum. Haklısınız inanmamakta çok yalancı var sosyal medyada ama cidden ben yalan söylemiyorum.
@oluroluryeriz siz kız mısınız?
[/QUOTE
Evet belirttim üstte de.
Evet.
Öncelik ile hikayende çelişkiler var, okul yönetiminden sınıfının değişmesini isteyebilirsin.
Meslek lisesiyim artık değişim kapandı. Baştan da çok zordu değiştirmek zaten
İçime bırakmaktan başka çarem yok çünkü dökülsem her şey daha kötü olur. Kız gibi ağlamak vb. Ne alaka erkekler de ağlayabilir bundan utanmanıza gerek yok lütfen.

Son düzenleme:
@oluroluryeriz Seneye sınıfın değişecek zaten. Herhangi bir şekilde müdahalede bulunamıyorsan görmezden gelerek idare edeceksin. Bu kadar canını sıkman yersiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…