Okulda zorbalık görüyorum

Kaç kere boyumla kilomla dalga geçmişlerdi kilomla hala dalga geçenler oluyor ama takmıyorum alışkanlık
Boyumla şaka veya dalga geçmelerine takılmıyorum çünkü bu zorbalığın yanında hiç bir şey benim için, tabi boyumla da düzgünce şaka yapsınlar şeyini de çıkarmasınlar. Kilo ile dalga geçen her yerde var hafif balık etliysen bile şişko derler takmayın demicem. En nefret ettiğim şeylerdendir kilo ve tiple dalga geçmek o an o kişiyi boğabilirim.

@297689 emin olun müdürlerin de umrunda olmuyor. Ben kaç gece ağlamaktan sabahladığımı bilirim..
Millet çocuğunu sokakta bulmadı. Benim çocuğuma böyle zorbalık yapılsa aynı gün okula gelir müdüre gerekeni söyler, adalet yerini bulmazsa ben sağlardım. Bu ne saçmalıktır arkadaş ? Ergence abartmayın her şeyi.

Ya herkes sana bir öneri de bulunuyor. Sen hep reddediyorsun. Sonra zorbalık yaparlar tabii. Rehberlik öğretmeninin kim olduğunu bilmiyorum diyorsun. Kurtulmak istiyorsan bunlardan gidip öğreneceksin. Olayı anlatacaksın her şeyi detay detayına. Rehber hocasi onları çağırıp özel konuşacak. Zaten tutuşurlar. Sana da daha laf atamazlar. Konu inşallah trolldur. Böyle bir şeyin gerçek olması üzücü.

Zamanında öyleydim üzülürdüm.
Şu an sadece iftiralara karşı sinirim olur.
Ani ciddilik gelir dediğim gibi en iyisi rehberlik öğretmenine gitmen olayları anlatman.

@Mamaqiyus işte her aile sizin gibi değil. Daha geçenlerde kendisini taciz eden amcasını ailesine söylediği ve ailesi ona inanmadığı için intihar eden bir genç kızımızın haberini duymadınız mı?

Aradağım yanıt. Yine muhteşemsiniz hocam
Açıklamasını yaptım. Her yerde varsınız siz. Mantıklı düşünürseniz sevinirim: )
@Mamaqiyus işte her aile sizin gibi değil. Daha geçenlerde kendisini taciz eden amcasını ailesine söylediği ve ailesi ona inanmadığı için intihar eden bir genç kızımızın haberini duymadınız mı?
Genel Türkiye aile yapısı bu. Bunun düşüncesi bile insanı ölmeye sürüklüyor ne denilir ki.

Ailenize, öğretmeninize, idareye söylemek istemiyorsunuz. E siz bütün yolları kapatmışsınız. Bir yetişkine söylemekten başka çaren yok.

Şimdi ben pek müslümanlığa sıcak bakmıyorum. Ve sınıftakilere de bir şekilde yayıldı bu. Ailemin kulağına giderse diye çok korkuyorum beni öldürürler: ') Çocuklar orda söylerse diye.
Ulan var ya aslında okulun önünde durcan .... Sonra beklicen böyle birlikte gezen 2-3 kişi görünce gideceksin demen gereken şu abi okulda bana zorbalık yapan küfürler eden bı kaç erkek var diyip anlatacaksın olayı onlarda o çocukları öldüresiye döverler net diyorum bak anlatırken rahatladım
Unutma sen bı kızssın erkek olsan değişir di bu ama bu dönemde artık kadınlar la ilgili bi çok şey çok hassaslaştı bu yüzünden sen bı kız olduğun için anlattığın an o çocuklar mefta kendini ezdirme hatta dediğimi yaparsan o kişiler sana telefon numaranı bile verirler tekrar bulaşan olursa araman yeterli diye ya ailene anlat ya da okulun önünden geçen güçlü birilerini görünce anlat

Şu an da kimse bana bir şey yapamıyor arkadaş ortamım sayesinde kız arkadaşım yok bu da bana avantaj sağlıyor.
Beni üzebilen tek şey 11 yillik dostum olan PC'nin bugün ölmesiydi.
Dediğim gibi diğer sınıflardan arkadaş edin illa onlara tilt olan 4 5 kisi vardır onlarlada arkadas ol sonra rehberlik hocasiyla görüşün odalarina çağırır 1 ders sonra paşa paşa titreyerek özür dilerler

Açıklamasını yaptım. Reddetmiyorum nedenlerini de dedim elimden geleni yapacağım. Herkesin öğretmeni, Ailesi bir değil tabiki, tek çözüm onlar gibi duruyor ama benim için okadar kolay değil zaten açıkladım da nedenlerini özür bile diledim yapmayın lütfen. Öğrenirim zaten orası kolay. Sınıf öğretmenimiz iyi birine benziyor. Ve aynı zamanda psikoloji veya psikolog mu neymiş bu da bir yönden iyi.
Teşekkür ederim. Neden olmasın. Tavsiyen için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…