Bilmiyorum saçma gibi gelebilir kulağına ama dediğim şekilde olursa ve o kişilerde numarasını verip bişey olursa beni araman yeterli derse kurtuldun işte bu sorundan çok rahat bı şekilde kurtulmuş olacaksın.Ulan var ya aslında okulun önünde durcan .... Sonra beklicen böyle birlikte gezen 2-3 kişi görünce gideceksin demen gereken şu abi okulda bana zorbalık yapan küfürler eden bı kaç erkek var diyip anlatacaksın olayı onlarda o çocukları öldüresiye döverler net diyorum bak anlatırken rahatladım
Unutma sen bı kızssın erkek olsan değişir di bu ama bu dönemde artık kadınlar la ilgili bi çok şey çok hassaslaştı bu yüzünden sen bı kız olduğun için anlattığın an o çocuklar mefta kendini ezdirme hatta dediğimi yaparsan o kişiler sana telefon numaranı bile verirler tekrar bulaşan olursa araman yeterli diye ya ailene anlat ya da okulun önünden geçen güçlü birilerini görünce anlat
Ben bir kızım ve beni daha tanımıyorlar bile sınıfta benden daha güçsüzler var neden ben peki. Bunu yanlış anlamayın başkalarını ezsinler demiyorum. Ezseler bile ezilene yardımcı olurum zatenİnsanlar aslında zorbalık yapmasinin sebebi korkak ve arkalarina güvenmesidir kendinden güçsüzleri ezmeye çalışırlar.
Ben bir kızım ve beni daha tanımıyorlar bile sınıfta benden daha güçsüzler var neden ben peki. Bunu yanlış anlamayın başkalarını ezsinler demiyorum. Ezseler bile ezilene yardımcı olurum zaten.
Bu saatten sonra okul değiştirilmiyor, bölüm sınıf değiştirilmiyor, dedi hocamız ve burda pek lise yok çok korkuyorum yerleşemem, izin vermezler ailem diye.Zamanında zorbalığa maruz kaldım. Sadece dokuzuncu sınıfta iken. Nasıl kurtuldun dersen ailemle konuşup durumu güzelce açıkladım ve benim için en iyi olacak şeyin okul değiştirmek olduğunu söyledim. Okulumu değiştirdim ver bütün sorunlarımdan kurtuldum. Bunu sen de yapabilirsin. Bu kadar rahatsızsan bu seçeneği değerlendirebilirsin.
Bu saatten sonra okul değiştirilmiyor, bölüm sınıf değiştirilmiyor, dedi hocamız ve burada pek lise yok çok korkuyorum yerleşemem, izin vermezler ailem diye.
Bu saatten sonra okul değiştirilmiyor, bölüm sınıf değiştirilmiyor, dedi hocamız ve burada pek lise yok çok korkuyorum yerleşemem, izin vermezler ailem diye.
Sınıfını veya okulunu değiştir kurtul gitsin. Gitmeden önce de bunların çantalarını al çöp varilinin içine at öyle gitben ilk okulda bana böyle yapanlara böyle yapmıştım orta okulda Allah'a şükür olmadı böyle tipler geçen sene 9'dum virüs yüzünden gidemediydik zaten. Bu sene 10'a geçtim inşallah olmaz. Yoksa yöntem hazır
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.