Okulda zorbalık nasıl engellenir?

@xzmj_Moonwalker Bu tarz tiplerin genelde kişisel problemleri olmaz. Herkese karşı öyledirler. Üstünlük sağlamak isterler. Aynı sınıftaysan sınıf değiştirmeni ve olayları kişisel algılamamanı öneririm.

Eğer arkan sağlamsa sen de birkaç kişi topla, sen de onu döv. Zorbalarla başka mücadele etmenin yolu yok, sanmıyorum.

Eğer arkan sağlamsa sen de birkaç kişi topla, sen de onu döv. Zorbalarla başka mücadele etmenin yolu yok, sanmıyorum.
Ama meslek lisesi falansa bulaşmasın bence bıçaklı tip çok fazla bizim bir tanidigi bacağından bicakladilar hemde sınavdayken olmuş.

@JrWhite, konu ilkokul ve ortaokul kategorisinde açılmış. Konu sahibi muhtemelen ortaokul öğrencisi.

Babana söyle okula gelip o çocukları dövsün yakasından tutsun zaten böyle kekoların kendini savunan velileri olmuyor.

Öyle anlatılan kadar kolay değil işler. Çevreleri varsa olay daha da kötüye gider. En mantıklısı okul değiştirmek olacak. Sen çocuğa gidip yumruk atarsan gelir çıkışta 20-30 kişi döverler. Döverlerse sıkıntı yok, kendinde söylemişsin adalet yok vuran, kıran serbest kalıyor. Bıçaklasalar ne olacak?

Bunların hepsi sıfır bir adlı diziden sonra oldu bu tipler çoğaldı

Karşı durmazsan sonuna kadar zorbalamaya devam edecekler. Bu p*cler de korkma diye bir şey yok, dayak yemedikçe akillanmazlar.

Öğretmenmiş müdürmüş hiçbir işe yaramaz. Babası olaya müdahale edecek yargı dağıtacak önce o veletleri sonra da o öğretmeni sıradan geçirecek.

Evet hocam bizzat kendim görmüş biriyim arkadaşımdan para istiyorlardı bir hafta boyunca hep para istediler sonra arkadaşım babasına söyledi babası çocukları tehdit edip tokatladı sonra öğretmenle müdürle konuştu o günden beri serseriden akıllı çocuğa döndü hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…