Botox Reis
Hectopat
Neden babana söylemekten utanıyorsun kanka? Söyle sana bir şey demez okulda müdürle konuşur, bir şansını dene.Babama söylemeye utanırım dayak yediğimi duyarsa.
Neden babana söylemekten utanıyorsun kanka? Söyle sana bir şey demez okulda müdürle konuşur, bir şansını dene.Babama söylemeye utanırım dayak yediğimi duyarsa.
Ama meslek lisesi falansa bulaşmasın bence bıçaklı tip çok fazla bizim bir tanidigi bacağından bicakladilar hemde sınavdayken olmuş.Eğer arkan sağlamsa sen de birkaç kişi topla, sen de onu döv. Zorbalarla başka mücadele etmenin yolu yok, sanmıyorum.
Sen kendi hakkını savunmadigin sürece kimse seni korumaz. İş hayatı gerçek hayat dahil durum budur. Ülkemiz hatta dünya şerefsiz insanlarla dolu...
Birisi seni zorbaladiginda vurduğunda rahatsız ettiğinde gidip başında ki öğretmene müdüre veya patronuna söylemen bir şey çözmeyecek... Bir daha olmasın vs gibi uyarılarla konu kapanacak ama şerefsiz adam rahat durmayacak ispiyoncu vb lakaplar takılacak sana vurmaya vs devam edecek olay boka saracak.
Şu devirde biri birisini öldürüyor ve hapse girmiyor. Ülkemizin ve insanlarımızın adalet sistemi maalesef çocukluktan yaşlılığa her noktada şerefsizleri korur. Sen o çocuğa sağlam bir yumruk indirmedikçe veya boy gösterip üstüne yurumedikçe her alanda zorbalanacaksın. Kendinden verdiğin ufacık minicik her taviz katlanarak artacak. Birisine kalem verirsen yarın 2 kişi kalem isteyecek. Patronun 10 dakika geç çık bir şey olmaz derse bil ki 1 hafta sonra 10 dakika 30 dakika olacak...
Ya bu tiplere sahip ortamlardan kaçacaksın okul değiştirmek, iş değiştirmek veya sokakta koşarak kaçmak.
Ya da karşılık vereceksin. Başka çözüm yolu yok büyüklerden aldığın çoğu yardım çözüm değil geçiştirme olur. Hiçbir öğretmen müdür öğrencilerine gerekli değeri vermiyor. Maaşını alıp sorunsuz bir şekilde gün bitirme derdindeler. Sorun olduğunu söylediğinde görmezden geliyorlar...
Ben dövemiyorum dediğin noktada sen adam bulacaksın babana söyle baba bana böyle böyle yaptılar. Kimse evladını zorbalansın şiddete uğraşın diye okula göndermiyor. Benim çocuğuma bu yapılsa önce müdahale etmeyen öğretmeni döverim sonra o çocuğu.
Öyle anlatılan kadar kolay değil işler. Çevreleri varsa olay daha da kötüye gider. En mantıklısı okul değiştirmek olacak. Sen çocuğa gidip yumruk atarsan gelir çıkışta 20-30 kişi döverler. Döverlerse sıkıntı yok, kendinde söylemişsin adalet yok vuran, kıran serbest kalıyor. Bıçaklasalar ne olacak?
Bunların hepsi sıfır bir adlı diziden sonra oldu bu tipler çoğaldı
Karşı durmazsan sonuna kadar zorbalamaya devam edecekler. Bu p*cler de korkma diye bir şey yok, dayak yemedikçe akillanmazlar.
Öğretmenmiş müdürmüş hiçbir işe yaramaz. Babası olaya müdahale edecek yargı dağıtacak önce o veletleri sonra da o öğretmeni sıradan geçirecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.