Okulda zorbalık

Adres ver kardeşim gelip paspas çekeyim

Hocam zorbaya karşı kendinizi savunun öğretmenin gözünden düşerseniz düşün zorbalığa izin vermeyin her koşulda kendinizi koruyun karşı çıkın.

Ben çocuğu gördüm hatta fotoğrafını da çektim. Ne bakıyon lan dedi kafa göz daldım senin için. Sabah ağzı burnu kırıksa ondandır.
Fotoğraf da şu:

Öğretmenleriniz vb. bir şey yapamıyor mu? Dediğiniz gibi arkadaşlarınızla toplanıp yine şikâyet etmeye çalışın, gün içinde yaparsanız çocuk bir şey yapamaz.
Ya da çocuk dövebileceğiniz biriyse siz de ona karşı çıkın, o size zorbalık yapıyorsa siz de ona yapın. Bunda tırsılacak bir durum yok.

İdareye söyleyebilirsin ya da bir büyüğünden yardım isteyebilirsin. Böyle zorbalara yüz vermeyin.

Şiddet eğilimlisi ve şiddeti seven biri değilim ama birine söylersen ispitçi derler, o yüzden elinin tersiyle de bir kere de sen vuracaksın.

Eğer fiziksel olarak ondan daha gelişmiş değilse bu tiplerle samimi olunmaz. Sana kölesi gibi davranır, el şakaları daha da artar, senden yüzsüz gibi çok şey ister.
En iyisi bu tiplerle aranızı iyi yoldan bozmak. Yani en basitinden senden 1 yaprak sayfa mı istedi, yok arkadaş veremem diyeceksin. Grup halinde bir ödev mi var bu çocuğa ondan hoşlanmadığını söyleyerek farklı bir gruba geçeceksin. O senden uzaklaşmaya başlayacak zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…