Okulda zorbalık

Adam toplayıp Turan Taktiği uygulasın. Şaka değil, denenir.
Agalarla ben beni çıkışa çağıran çocuğun babaannesine ziyarete gidiyoruz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Arkada ok atanlar öğretmenler, atlılar biz, diğeri de daldığımız Suri çocuğun kardeşleri.
 
Saldırırlar. Kenarda köşede pusar bunun arkadaşları baktı dayak yiyor dalarlar bu arkadaşımıza. Risk almaya değmez. En basidi benim dediğim şey. Hocalara söyleyecek bunu zaptedin yoksa elimden bir kaza çıkacak diye. Çıktığı zaman da söyledim der.

@İBEX_0709 bu konularda tecrübeli :D

Mesela ben kavgada çok severek yaptığım şeydir tutulan rakibimle maytap geçerim sonra çocuğu salarlar ve boğuşuruz fakat beni tutan yoktur ama dalmam işte çakallık kanımda yok
 
Forumda bu zorbalık konuları artmaya başladı. Yapacağınız şey zorbalık yapana bunu yapmamasını söylemek hala devam ediyorsa ağzıyla burnunu yer değiştirmek. Eğer hocaya, müdüre aileye şikayet edilirse zorba olan çocuğu uyarırlar ve bu çocuğun umrunda olmaz; dayak yiyen, aşağılanan siz olursunuz.
Müdüre veya başka bir yere şikayet edildiğinde çocuğun umrunda olmazsa en az tutanak tutulur.

En mantıklı olan rehberliğe şikayet etmek olur. Ailesi okula çağırılırsa yiyorsa o çocuk bir daha yapsın.
 
Vay be 10 15 kişi toplanıyorlarmış kurtlar vadisi mübarek 🙃 ailen müdür ile görüşsün. Öğretmen orta yolu bulur ikinizi bir araya getirip barışın kavga yok der. Müdür ise çağırır uyarı verir. Onun dışında sonuc olarak top yine sana dönecek eğer devam ederse de senden büyük ailede abilerin var ise onlarla cözülebilir. Korkarsa geri adım atar.
 
Saçma bir tavsiye olacak ama çocuğa iyi davran. Ona kibarca neden vuruyorsun yapma falan de. Onla samimi ol ama yapmacık. Sevemezsin zaten. Belalı tiplerden biridir. Sakın ne yapabilir ki deyip artistlenme. Bizim okulda da vardı 50 kuruş isteyen tipler. Herkesden alırlardı benden almazlardı. Çünkü çocuğu dövdükten sonra r yapıp samimi olmuştum. Tabii ki yapmacık.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı